REKLAMI GEÇ

TES Yönetim Kurulu’ndan anlamlı ziyaret

TES Yönetim Kurulu’ndan anlamlı ziyaret

Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık’a Batman ve Hakkari’de şehit olan Mehmetçiklerimiz için başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2018 Çarşamba, 08:42

Ziyarette konuşan TES Şube Başkanı Emre Erdoğan, “Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmak için çaba sarf eden hainler ve işbirlikçilerinin hevesleri elbette kursaklarında kalacak, milletimizin birliği, dirliği ebediyete kadar baki olacaktır. Türk milleti kendisine kurulmak istenen hain ve sinsi tuzakları bertaraf edecek, bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu vesileyle, milletimizin acısını paylaşıyor, hain saldırıda şehadet şerbeti içen şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk Milletine baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık da ziyaretlerinden dolayı TES yönetimine teşekkür etti. Ziyarette, Kur’an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu