REKLAMI GEÇ

THM Korosundan Yılsonu Konseri

THM Korosundan Yılsonu Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı yılsonu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Türk Halk Müziği Korosu, birbirinden güzel halk müziği türküleriyle izleyenleri büyüledi. koro konseri sonun da TRT sanatçısı Sebahattin Gülümser sahne aldı.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2014 Perşembe, 10:10

İsmail Barkan’ın şefliğinde süren konser; Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosunda gerçekleşti. Düzenlenen Konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Denizli Jandarma Alay Komutanı Ferdi Korkmaz ve Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren koro üyeleri konsere katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Türk Halk Müziği Korosunun Türküleri sonrasında Sahne alan TRT Sanatçısı Sebahattin Gülümser Denizli, Ege ve çeşitli yörelerden seslendirdiği türkülerle konser alanındaki seyircilere doyumsuz anlar yaşattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu