REKLAMI GEÇ

Tuğçe’nin arkadaşlarından üst geçit kampanyası

Tuğçe’nin arkadaşlarından üst geçit kampanyası

Antalya karayolunda, otomobil altında kalarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Tuğçe Gönültaş’ı unutmayan akadaşları, yeni canların yitirilmemesi için “üst geçitler geçiş yerlerine yakın ve kullanılır olsun” çağrısıyla kampanya başlattı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2016 Cumartesi, 11:20

Antalya karayolunun Kınıklı Mahallesi geçişinde geçen 23 Nisan’da meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyat Bölümü öğrencisi Tuğçe Gönültaş, bir otomobil altında kalarak hayatını kaybetmişti.

Tuğçe’nin sınıf arkadaşı Ayşegül Seyhan, internet üzerinden change.org adresinde yeni kazaların yaşanmaması için bir kampanya başlattı. Şu ana kadar 1.777 kişinin destek verdiği kampanyayı başlatan Seyhan, “Yurduna yetişmek isteyen arkadaşımız Tuğçe Gönültaş, üst geçit çok ters bir yerde olduğu için anayoldan geçmeye çalışırken hızla gelen otomobilin altında kaldı. Biz Tuğçe’yi kaybettik. Başka insanlar canından olmasın. Üst geçitler geçiş yerlerine yakın ve kullanılabilir olsun. Bu yolda şoförlerin hız sınırını aşmaları ile ilgili çalışmalar yapılsın” çağrısında bulunuyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu