REKLAMI GEÇ

Türk Ocakları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

Türk Ocakları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Adem Supçin ve yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Başkan Zolan, Türk Ocakları’nın değer verdikleri bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2016 Cuma, 11:10

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını yapan Türk Ocakları Denizli Şubesi’ni kabul etti. Ziyarete, Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Adem Supçin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Supçin, vatandaşların Türk Ocakları’na ilgisinin yoğun olduğunu belirterek, Başkan Zolan’a kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Başkan Zolan, “Türk Ocakları, bizim değer verdiğimiz bir sivil toplum kuruluşumuz. Ben de bir Türk Ocakları üyesi olarak her çalışmanızda sizi desteklemeye ve omuzlarınızdaki yükü azaltmaya hazırım” dedi.

Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Supçin, ziyaretin anısına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Türk Ocakları yayınlarını hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu