REKLAMI GEÇ

Türkiye Şampiyonası’na Büyükşehir damgası

Türkiye Şampiyonası’na Büyükşehir damgası

Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı, Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Ümit Genç Bayan Takımı Kata Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonu oldu. Finalde aldığı 26.14 puan ile turnuva rekoru kıran Denizli’nin altın kızları şampiyonaya damgasını vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2021 Perşembe, 11:47

Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı, Türkiye Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Yalova’da gerçekleştirilen ve 477 kulübün mücadele ettiği Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Ümit Genç Bayan Takımı Kata Kategorisi’nde finale kaldı.

Denizli’nin altın kızları finalde Gaziosmanpaşa Belediyespor’u mağlup etmeyi başardı. Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanmaya hak kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor finalde aldığı 26.14 puan ile turnuva rekoru kırdı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’nda mücadele eden Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan turnuvadaki başarıları ile Denizli’nin gurur oldu.

İLK TEBRİK BAŞKAN ZOLAN’DAN
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Şampiyonu olan sporcuları tebrik ederek, “Başarılarınızın daim olmasını arzu ediyoruz. İnşallah Denizli Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve sizlerin de gayretleri ile nice başarılara imza atacağınızdan şüphem yok. Sizlerin başarılarını duydukça heyecanlanıyor, daha çok motive oluyoruz. Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu