REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başladı

Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başladı. Şenliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların eğlencesine ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2015 Perşembe, 16:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı’nda başlayan şenlikte, her gün ilköğretim çağındaki 3 bin çocuğun ağırlanacağı şenlikte, ilçelerden gelenlerle birlikte 60 bin dolayında öğrenci çeşitli aktivitelerle eğlenme olanağı bulacak. Otobüslerle şenlik alanına aşınan öğrenciler, animatörler eşliğinde çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynuyor, şişme oyun parklarında doyasıya eğleniyor.

Şenliğin açılışına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,alandaki çocukların oyunlarına katıldı, onlarla sohbet ederek keyifli dakikalar geçirdi. İp çekme yarışına katılan Zolan, çocuklarla birlikte eğlendi.

ic-1

Bu arada gazetecilere şenlikle ilgili açıklamada bulunan Zolan, “Her sene olduğu gibi, bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız öncesi bu güzelliği beraber yaşamak, onları eğlendirerek enerjilerini atabilmelerini sağlamak amacıyla Çocuk Şenliğimizi başlattık. Geçmiş yıllarda hava şartları nedeniyle kimi zaman programlarımız iptal olmuştu. Bu sene de hava yağışından kaynaklı iptallerin olmaması için, her çocuğumuz Çocuk Şenliği etkinliğimize gelebilsin diye Denizli Büyükşehir BelediyesiFuar Alanı’ndaki kapalı alanda etkinliğimizi yapıyoruz” dedi.

ic-3

ŞENLİKTE 60 BİN ÇOCUK AĞIRLANACAK
Şenlik boyunca 40 bin merkez, 20 bin ilçeler olmak üzere toplam60 bin çocuğu ağırlayacaklarını kaydeden Başkan Zolan, “Çocuklarımız burada eğlenerek çocuk olmanın güzelliklerini yaşayacaklar. Belki de ilk kez bu oyuncaklarla oynamış olacaklar. Onların enerjilerini atmalarını sağlamak ve güzel örnekler göstermemiz lazım. Gerçekten her birinin ışıl ışılgözleri parlıyor. İnşallah onların ve bizim geleceğimiz daha iyi olacak. Onunda alt yapısına böyle etkinliklerle katkı sağlamak istedik. İnşallah çocuklarımız ve anne, babaları mutlu olur. Öğretmenlerimiz ve görevlilerimizin de yer aldığı etkinlikte inşallah bir olumsuzluk yaşamadan çocuklarımız gönüllerince eğlensinler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 16 32Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 21 34Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Mayıs 2024 Salı 21 35Parçalı Bulutlu