REKLAMI GEÇ

Tuzlama yapıldı, Denizli-Antalya karayolu geçit verdi

Tuzlama yapıldı, Denizli-Antalya karayolu geçit verdi

Denizli-Antalya karayolunda, akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte buzlanmanın meydana geldiği Kazıkbeli Geçidi’nde, yolda kalan araçların çekilmesi ve tuzlama çalışmasının yapılmasının ardından günün ilk ışıklarıyla birlikte trafik normal seyrine döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2018 Cuma, 12:31

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- Dün saat 18.00 sıralarında başlayan kar yağışı Denizli-Antalya karayolunda trafiği olumsuz etkiledi. Tuzlanma yapılmayan yolun Kazıkbeli Geçidi bölümünde tipi ve buzlanma nedeniyle çok sayıda ağır tonajlı araç ve otomobil yolda kaldı. Kayan araçlar maddi hasarlı kazalara neden oldu.

Karayolu Bölge Müdürlüğü ekipleri, kar küreme çalışması yaptı. Ağır tonajlı araçların yolda kalması, zincirsiz çıkan otomobillerin kayması nedeniyle tarfik, zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, yolda kalan araçları çekiciler yardımıyla kurtardı. Trafiğin kontrollü olarak sağlandığı karayolunda, gece boyunca zincirsiz araçlar ile ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmedi.

Karayolları ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gece boyunca tuzlama çalışması yaptığı yolda, saat 08.00’den itibaren trafik normal seyrine dönerken, bekletilen araçların geçişine de izin verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
8 Temmuz 2025 Salı 25 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 25 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 23 40Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 23 39Sıcak