REKLAMI GEÇ

Üçgen kavşağı için 50 milyonluk yetki

Üçgen kavşağı için 50 milyonluk yetki

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Osman Zolan’a Üçgen’e yapılacak köprülü kavşak için 50 milyon lira borçlanma yetkisi verdi. Ayrıca İncilipınar’daki yüzme havuzunun yeniden yapımı için de Zolan 6 milyon lira borçlanma yetkisi aldı. Denizli’deki trafik sorununu önemli ölçüde rahatlatması beklenen Üçgen Köprülü Kavşağı’nın inşaatına bu yıl içinde başlanacağı açıklandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2015 Pazartesi, 19:01

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarının 2. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. CHP Grubunun toplantı zamanında başlamadığı için protesto ederek katılmadığı birleşimde önemli gündem maddeleri karara bağlandı.

ZOLAN’A BORÇLANMA YETKİSİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Üçgen Köprülü Kavşağı ve İncilipınar Kapalı Yüzme havuzunun yapımı için İller Bankası’ndan kullanılacak olan 56 milyon liralık kredi için yetki verilmesiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü.

osman-zolan-ic
Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, projesi tamamlanmak üzere olan Üçgen Köprülü Kavşağı inşaatında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 50 milyon liralık kredi kullanma yetkisi Belediye Meclisi’nce MHP ve AK Partili üyelerin oylarıyla kabul edildi.

“TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK”
Üçgen Köprülü Kavşağı’nın yapımı ile o bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun hafifleyeceğini söyleyen Başkan Zolan, “Köprülü kavşağın projesi tamamlandı. En kısa zamanda ihalesi gerçekleştirilecek. 2015 yılı içerisinde de kazmayı vuracağız” dedi.

AÇIK YÜZME HAVUZU YIKILIYOR
İncilipınar Olimpik Yüzme Havuzu’nun yerine yapılacak Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı için de 6 milyon lira İller Bankası’ndan kredi kullanma yetkisi alan Başkan Zolan, “Artık o yüzme havuzu işlevini kaybetti. Onun yerine kapalı yüzme havuzu yapacağız. Bu yüzme havuzundan 8-10 mahalle yararlanacak. Denizli’de yüzme bilmeyen kimse kalmasın istiyoruz. O nedenle ilçeler dahil bir çok mahallemizde de yüzme havuzları yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Bakış AÇısı   -  Bağlantı 15 Haziran 2015, 23:14

10 milyona adam edilecek kavşağı 50 milyon harcamak. Üstelik ÜÇGEN çarşsısı ve sözde yeni otogarın akıbeti belli olmadan. Rant savaşlarına gülüyorum. Son seçim sonuçları bile durduramamış rantçıları…

Halit Gürel   -  Bağlantı 15 Haziran 2015, 19:23

başkan tamam yüzme öğrenicez, ulaşım rahatlayacak da borçlar bizim torunlara kadar ulaştı heralde. 2050ye kadar denizli borç mu ödeyecek?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 23Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu