REKLAMI GEÇ

Üçgen Kavşağı’na neşter vurulacak

Üçgen Kavşağı’na neşter vurulacak

Kent merkezinde şehirlerarası karayollarının kesişme noktası olan Üçgen Kavşağı’na neşter vurulacak. Kavşak düzenlemesi için hazırlanan dört projenin değerlendirmesi yarın yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2015 Çarşamba, 14:54

En son 1985 yılında düzenleme çalışması yapılan Üçgen Kavşağı, 30 yıl sonra yeniden ele alınıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın seçim döneminde vaat ettiği 222 projeden birisi olan Üçgen Kavşağı’nda nasıl bir çalışma yapılacağı tüm detaylarıyla değerlendiriliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Kavşağı düzenlemesi üzerinde önemle durduklarını belirterek, “Üçgen için dört farklı proje hazırlandı. Perşembe günü bu projeleri hazırlayanlar ile bir araya gelip tüm detaylarıyla bir değerlendirme yapacağız. Bu projelerden birisini seçebiliriz veya hepsinin karmasından yeni bir çalışma ortaya çıkabilir. Üçgen’de yapılacak çalışma bu bölgedeki trafiğe rahatlama getirecektir” dedi.

Ankara ile Antalya ve Muğla’ya giden karayolu arasında bağlantı sağlayacak Çevre Yolu’nun da özellikle ağır tonajlı arajların şehir merkezine girmeden transit geçişini sağlayacağını kaydeden Zolan, çevre Yolu’nun Honaz-Ovacık geçişindeki tünel çalışmasının bu yatırımın en önemli ayağı olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar

AHMET ALBAŞ   -  Bağlantı 16 Nisan 2015, 13:56

YORUM YAPANLAR ADAM GİBİ İSİMLERİNİ YAZARAK YORUM YAPSINLAR SONRADAN TAKMA LAKAPLARLA YORUM YAPSINLAR DELİKANLI ADAM AÇIK YÜREKLİ OLUR ALLAH tan BAŞKA KİMSEDEN KORKUSUZ OLUR TAVŞANA KAÇ TAZIYI TUT POLİTİKALARI İLE YORUM YAPMAMALARINI TAVSİYE EDERİZ.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 20:32

Bence çok güzel çalışan bir kavşak. Düzenlemeye gerek yok. Zolan’ın ya da AKP’nin düzenlemelerini görüyoruz. Çalışan kavşaklar çalışmaz oluyor. Aman durun koltuğunuzda. Borçlanıp iş yapmayın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu