REKLAMI GEÇ

Üçgen ve Zeybek Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı

Üçgen ve Zeybek Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Üçgen ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı. 11 firmanın katıldığı ihaleyle ilgili sürecin tamamlanmasının ardından ilk kazma vurulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2016 Perşembe, 14:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Üçgen ve Zeybek Köprülü Kavşakları için son adımı da attı, projelerin ihalesi tamamlandı. 11 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ihaleyle ilgili sürecinin tamamlanmasının ardından proje kısa süre içerisinde başlayacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı projeler arasında yer alan Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın 1 yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

“DEV BİR PROJEYE DAHA İMZA ATIYORUZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı projesiyle, bölgede yaşanan trafik sorununu kökten çözeceklerini belirterek, “Denizli’de şehirlerarası karayollarının kesişme noktası olan Üçgen’de yapacağımız çalışma bittiğinde Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi daha Denizlimize kazandırmış olacağız. Trafiği rahatlatacak, insanımızın hayatını kolaylaştıracak önemli bir proje” dedi.

GEÇİŞLER KESİNTİSİZ SAĞLANACAK
İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı’nda yapılacak Üçgen Köprülü Kavşakları ile bölgedeki trafik akışının kesintisiz sağlanacağını belirten Başkan Zolan, “Üçgen Köprülü Kavşakları ile şehir içi ve şehir dışı trafik akışı birbirinden ayrılarak vatandaşlara ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak. Kesintisiz ve güvenli bir trafik akışını hedefleyen Zeybek Köprülü Kavşağı projesi ile de Dokuzkavaklar ve Sümer Mahalleleri de güvenli bir şekilde birbirine bağlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu