REKLAMI GEÇ

Üçgen’e ilk kazma bu gece vuruluyor

Üçgen’e ilk kazma bu gece vuruluyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli çalışmalarından biri olan Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı’ndaki bazı yollar 12 Kasım 2016 Cumartesi (bugün) gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2016 Cumartesi, 09:49

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı ile açıkladığı projeler kapsamında hayata geçirilecek Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor.

denizli-ucgen-koprulu-kavsagina-ilk-kazma-vuruluyor-1

Bu pazar günü ilk kazma vurulacak proje için tüm hazırlıklar tamamlandı. İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı’nda yapılacak proje kapsamında bölgede trafik akışını sağlayacak alternatif yollar da belirlendi. Üçgen Meydanı’nda çalışma yapılacak bazı yolların kapatılmasının ardından vatandaşlardan trafik işaret ve levhalarına dikkat ederek tespit edilen güzergahları kullanmaları istendi.

KESİNTİSİZ ULAŞIM
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunun ortadan kalkacağını, İzmir-Ankara-Antalya yönlerine kesintisiz ulaşımın sağlanacağını söyledi. Proje nedeniyle Üçgen Meydanı’ndaki bazı yolların trafiğe kapatılacağını ifade eden Başkan Zolan, vatandaşların belirlenen alternatif güzergahları kullanmalarını kaydederek, projeyi en kısa sürede hizmete sokmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

ALTERNATİF YOLLAR
İzmir yönünden gelip Ankara istikametine gidecek olan sürücüler, Bakırlı Köprülü Kavşağı’ndan sola dönüp 25. Cadde üzerindeki yönlendirme levhalarını takip ederek Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı’ndan Ankara Yolu’na bağlanabilecekler.

İzmir yönünden, Antalya istikametine gidecek sürücüler ise İstasyon Köprülü Kavşağı altından geçip Kirişhane Camii önündeki servis yolunu kullanarak Deliktaş Köprülü kavşağına ulaşabilecekler.

Otogar ve İstasyon Caddesi’nden Antalya ve Ankara istikametine gidecek olan sürücüler de Doğan Caddesi üzerindeki yönlendirme levhalarını takip ederek Antalya ve Ankara yoluna bağlanabilecekler.

Ankara yönünden gelip İzmir istikametine gidecek olan sürücüler, Dokuzkavaklar Kavşağı’ndan sağa dönüş yaparak 2290 Sokak üzerinde bulunan yönlendirme levhalarını takip ederek Bakırlı Köprülü Kavşağı’ndan İzmir yoluna ulaşabilecekler.

Ankara yönünden gelip otogar ve şehir merkezine gidecek sürücüler, Üçgen Kavşağı’ndaki yönlendirme levhalarını takip ederek servis yoluna katılıp otogar ve şehir merkezine güvenli bir şekilde ulaşabilecekler.

Ankara yönünden gelip Antalya istikametine gidecek sürücüler ise Üçgen Kavşağı’ndaki mevcut yolu kullanarak Deliklitaş Kavşağı’na bağlanıp, Antalya Yolu’na ulaşabilecekler.

Antalya yönünden gelip Ankara istikametine gidecek sürücüler, Deliklitaş Köprülü Kavşağı altından geçip Üçgen Kavşağı servis yolundaki yönlendirmeleri takip ederek Ankara Yolu’na ulaşabilecekler.

Antalya yönünden gelip İzmir istikametine gidecek olan sürücüler, Deliklitaş Kavşağı’nı geçip servis yolunu kullanarak 2049/3 Sokak üzerindeki yönlendirme levhalarını takip ederek İzmir çevre yoluna ulaşabilecekler.

Yorumlar

ali polat   -  Bağlantı 13 Kasım 2016, 15:48

Verilen süre ne kadar acaba bununla ilgili bilgi verilmemiş…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu