REKLAMI GEÇ

Üniversite güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı

Üniversite güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı

Pamukkale Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2019 Perşembe, 16:19

Üniversite güvenlik tedbirleri toplantısı Vali Hasan Karahan başkanlığında Polisevi’nde yapıldı. Toplantıya Vali Karahan ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, KYK Yurt Müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Alper Özkan tarafından slayt eşliğinde sunum yapıldı. Üniversite ile ilgili tüm sorunlar, çözüm önerileri ve talepler toplantıda değerlendirildi.

Toplantı sonrası yapımı devam eden 2 bin öğrenci kapasiteli, 1 sosyal tesis, 1 idari bina ve 7 yurt bloğundan oluşan Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu