REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak Kent Konseyi’ni ağırladı

Vali Altıparmak Kent Konseyi’ni ağırladı

Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yönetimi’ni kabul etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2016 Salı, 15:50

Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ile Kent Konseyi Meclis Başkanları katıldı.

Vali Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, 1998 yılında kurulan Kent Konseyi hakkında bilgiler vererek, gerçekleştirilen projeleri ve yaptıkları çalışmaları anlattı.

Ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Meclis Başkanlarına teşekkür eden Vali Ahmet Altıparmak ise; “Böyle kurumsal bir yapının Denizli’ye hizmet ediyor olması, ortak aklın Denizli için bir araya gelmesi fevkalade bir olay. Bugüne kadar kent yaşamına dair vizyon ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, çevre bilincinin oluşması ve sürdürülebilirliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma konularında önemli projelere imza attığınıza inanıyorum. Bundan sonra da bu katkıları arttırarak devam edeceğinizden şüphem yok. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

DENİZLİ’NİN TANITIMINA SPORCU VE SANATÇILARDAN DESTEK
Denizli’nin tanıtımına destek vermek amacıyla Bilardo Federasyon Denizli İl Temsilcisi Mehmet Selçuk ile bilardocular Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

denizli-bilardocular-ziyaret-ic
Türkiye ya da Dünya Bilardo Şampiyonası’nın bir ayağının Denizli’de yapılmasının tanıtım için önemli olduğunu dile getiren Selçuk, Türkiye ve dünyanın efsanevi bilardo sporcusu Semih Saygıner’in Pamukkale’de gösteri maçı yapmasının dünya mirası güzelliğin tanıtımında da büyük rol oynayacağını dile getirdi.

Mehmet Selçuk, “Amacımız sanat ve spor yoluyla Denizli turizminin ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtımını sağlamaktır. Bilardonun yanında uluslararası bir karikatür yarışmasının da Denizli ve Pamukkale’nin dünya çapında tanıtımına büyük destek vereceğini düşünüyoruz. Umarım sanata ve spora verilecek desteklerle ülkemiz, şehrimiz hak eden değerine kavuşur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu