REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak, yangının ardından Servergazi Devlet Hastanesi’nde inceleme yaptı

Vali Altıparmak, yangının ardından Servergazi Devlet Hastanesi’nde inceleme yaptı

Vali Ahmet Altıparmak, sabah saatlerinde tomografi cihazında yangın çıkan Servergazi Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Altıparmak, yangının hafif şekilde atlatıldığını belirtti, hastanede hizmetlerin aksamadan devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2016 Cuma, 12:19

Servergazi Devlet Hastanesi’nde tomografi cihazında meydana gelen elektrik kontağı kaynaklı yangının ardından Vali Ahmet Altıparmak hastanede incelemelerde bulundu.

Hastane yetkililerinden yangın ile ilgili bilgi alan Vali Altıparmak, olayın meydana geldiği bölümde de incelemelerde bulundu. Tomografi cihazının güç kaynağından kaynaklanan küçük bir yangının yaşandığını belirten Vali Altıparmak, görevlilerin olaya anında müdahale ettiğini ve hafif bir şekilde atlatıldığını söyledi.

Ekiplerin yangını kısa sürede söndürdüğünü belirten Vali Ahmet Altıparmak, hastanede hizmetlerin aksamadan devam ettiğini söyledi.

Yangın çıkan bölümdeki incelemelerinin ardından hastanenin acil servisini de ziyaret eden Vali Altıparmak, hastalarla sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Temmuz 2025 Salı 22 37Sıcak
2 Temmuz 2025 Çarşamba 23 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 34Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 21 37Sıcak