Vali Altıparmak’tan kan bağışı

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türk Kızılayı Denizli Kan Bağış Merkezini ziyaret etti, kan stokları hakkında bilgi aldı. Vali Altıparmak ziyareti sırasında kan bağışında da bulundu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2017 Salı, 16:53
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ve Kan Bağış Merkezi Müdürü Uz. Dr. Mustafa Balıkçıoğlu’ndan Denizli’nin kan stoku ve kan bağış oranları hakkında bilgiler aldı.
Kızılay’ın ülkemizde 149 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Vali Altıparmak, ülkemizin yanı sıra dünyada da meydana gelen afet, savaş ve buna benzer kan ihtiyacının olduğu birçok durumda ihtiyaç sahiplerine ulaştığını söyledi.
Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlara teşekkür eden Vali Ahmet Altıparmak, “Kan bağışında İlimizin de içinde bulunduğu İzmir Bölge Kan Merkezi’nin, Türkiye’de 345.435 ünite ile ilk sırada yer alması çok önemli. Denizli olarak 2016 yılı hedeflenen 43.250 ünitenin üzerine çıkılıp 45.518 ünite kan bağışı alınması Denizlili vatandaşlarımızın bu konuya olan hassasiyetlerini göstermiştir. Türk insanının yardımseverliğini, insani değerlere verdiği önemi ve ülkemizin büyüklüğünü tüm dünyaya gösteren öncü ve örnek bir kurumumuz olan Tüm Kızılay çalışanlarına, bu amaca doğrudan veya dolaylı olarak katkı sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Ahmet Altıparmak merkez hakkında bilgi aldıktan sonra kan bağışında bulundu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
18 Mayıs 2025 Pazar | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Parçalı Bulutlu |