REKLAMI GEÇ

Vali Atik Çardak ve Bozkurt’u ziyaret etti

Vali Atik Çardak ve Bozkurt’u ziyaret etti

Vali Ali Fuat Atik’e Çardak ve Bozkurt ziyaretlerinde AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2020 Salı, 10:15

Çardak’ta ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ali Fuat Atik ve Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Çardak Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt ile ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’dan ilçenin genel durumu, yatırımlar ve yürütülen çalışmalar ve Kovid-19 ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çardak İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret eden Vali Atik ve beraberindekiler, genel asayiş durumlarını değerlendirdi.

ÇARDAK HAN’DA İNCELEME YAPTI
Vali Karahan, restorasyon çalışmaları tamamlanan Anadolu Selçuklu döneminden günümüze ulaşabilen 1230 yılında inşa edilen en eski Türk-İslam yapılarından biri olan, 790 yıllık Tarihi Çardak Han’ında incelemelerde bulundu.

İKİNCİ DURAK BOZKURT
Vali Ali Fuat Atik ve beraberindekiler Çardak ziyaretinin ardından Bozkurt’a geçerek Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt’tan bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından Bozkurt Belediyesi’ne geçen Vali Atik ve Denizli Milletvekili Sayın Ahmet Yıldız, Başkan Birsen Çelik’ten belediyenin ilçede yürüttüğü çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Vali Atik ve beraberindekiler, Bozkurt İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri sonrasında Bozkurt’un İnceler Mahallesi’nde bulunan Karakısık Kanyonu’nda incelemelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2025 Perşembe 11 27Az Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 16 29Çok Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 15 30Az Bulutlu