Vali Atik ve Başkan Zolan gün boyu korona denetimi yaptı

İçişleri Bakanlığının “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” mottosu ile 81 ilde başlattığı koronavirüs denetimi Denizli’de gün boyu devam etti. Vali Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sabah Bayramyeri’nde, akşam saatlerinde de Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda denetimlere katıldı, Denizlililere pandemi kurallarını hatırlattı. Vatandaşları uyaran Başkan Zolan, “Rehavete kapılmayın” uyarısı yaptı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2020 Cuma, 11:40
İçişleri Bakanlığı’nın “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” mottosu ile 81 ilde başlattığı koronavirüs denetimi Denizli’de gün boyu devam etti. Dün sabah erken saatlerde Bayramyeri Meydanı’nda gerçekleştirilen Kovid-19 tedbirleri denetimine katılan Vali Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, akşam saatlerinde de Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda denetim yaptı.
Denizlililere pandemi kurallarını tekrar tekrar hatırlatan Vali Atik ve Başkan Zolan, maskeyi yanında taşıyan ya da kurallara uygun takmayan az sayıda vatandaşı uyardı. Vatandaşlara maske de hediye eden Vali Atik ve Başkan Zolan, durakta bekleyen Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü’ne binerek yolculara salgınla mücadelenin prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarını hatırlattı, kurallara hassasiyet gösteren vatandaşlara da teşekkür etti.
YÜKSEK ORANDA KURALLARA RİAYET EDİLİYOR
Vali Ali Fuat Atik, gün boyu yapılan denetimlerde gözlemlerini gazetecilerle paylaşarak kent genelinde büyük oranda salgına karşı bir hassasiyet gösterildiğini belirtti.
Vali Atik, “Denizli özelinde söylüyorum çok yüksek oranda kurallara riayet edildiğini gözlemledik. Bu anlamda kurallara uyan Denizlili hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Toplumun sağlığı için hassasiyet gösteriyoruz. Lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafemize dikkat edelim. Hijyen kurallarına birebir uyalım. İnşallah hep birlikten bu belayı bir gün def ederiz ve birbirimizin yüzünü eskiden olduğu gibi görebiliriz” diye konuştu.
“HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL, TEDBİRE DEVAM”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise yaptığı açıklamada, rehavet ortamı oluşmadan tedbirlerin sürdürülebilmesi gerektiğini belirterek, salgınla mücadele emek veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara ve vatandaşlara teşekkür etti.
Başkan Zolan, “Denizlimiz tedbirler konusunda zaten başarılı. İnşallah daha da başarılı olmak için bir istisna bile olmadan kurallara uymamız gerekiyor. Tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Rehavete kapılmamak gerekiyor. Her şey bitmiş değil, tedbire devam” dedi.
Yorumlar
Çok değil bayramın 3. Günü markette maske takmıyorsun diye uyardığım bir kişi seni dışarıda bekliyorum diye tehdit etti. Polisi aramak zorunda kaldım kaçtı gitti. Pazaryerleri evlere şenlik zaten. Ben en çok sağlık çalışanlarımız için üzülüyorum.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
22 Ocak 2021 Cuma | 1 | 12 | Parçalı Bulutlu |
23 Ocak 2021 Cumartesi | 4 | 14 | Çok Bulutlu |
24 Ocak 2021 Pazar | 5 | 13 | Çok Bulutlu |
25 Ocak 2021 Pazartesi | 8 | 13 | Sağanak Yağışlı |
26 Ocak 2021 Salı | 8 | 15 | Yağmurlu |
Büyükşehir Rehber
![]() |
Tel: | +90 (258) 280 20 20 |
![]() |
Tel: | +90 (258) 265 21 37 |
![]() |
Sms: | +90 (258) 265 21 37 |
![]() |
Fax: | +90 (258) 280 29 99 |
![]() |
Mail: | denizli@denizli.bel.tr |
http://denizli.bel.tr/

_
Büyükşehir İlçe İrtibat
ACIPAYAM - 0541-612 33 38
SERİNHİSAR - 0541-672 70 64
KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44
TAVAS - 0549-541 23 30
SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41
BULDAN - 0541-672 70 16
ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82
ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58
BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26
_