REKLAMI GEÇ

Vali, DTO’dan memnun ayrılıyor

Vali, DTO’dan memnun ayrılıyor

Vali Hasan Canpolat, veda ziyaretleri çerçevesinde DTO’yu ziyaret etti. Ziyarette, Vali Canpolat, bir buçuk yıl boyunca oda ile birlikte yaptıkları çalışmalardan memnun kaldığını ifade etti.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile ilimizde görevi son bulan Denizli Valisi Dr. Hasan Canpolat, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, DTO yönetimiyle vedalaştı.

Denizli Valisi Dr. Hasan Canpolat, Ticaret Odası’nın Denizli’de etkin bir rol üstlendiğini, birbuçuk yıl süresince birlikte yaptıkları çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

DTO Başkanı Necdet Özer, oda olarak yaptıkları çalışmalarda kendisinden her zaman destek aldıklarını, bu desteğin çalışmalarında onlara büyük güç verdiğini belirterek Vali Canpolat’a teşekkür etti.

Vali Canpolat, Denizli Ticaret Odası’nın başta Çin ve Hindistan olmak üzere yeni hedef pazarlara girme konusundaki girişimlerini yakından takip ettiğini belirterek, bu konuda çalışmaların artarak geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Canpolat’ın ziyaretinde DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Başkan Yardımcısı Sadri Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Yağcı, Uğur Erdoğan, Murat Çetintaş, Ahmet Karakoçoğlu, Mehmet Ağcabayile Genel Sekreter Ali Rıza Tekin hazır bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Ticaret Odası’nın Vali Hasan Canpolat için hazırlattığı plaketi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2025 Perşembe 14 24
25 Nisan 2025 Cuma 12 22
26 Nisan 2025 Cumartesi 11 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
27 Nisan 2025 Pazar 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
28 Nisan 2025 Pazartesi 12 21Parçalı Bulutlu