REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Uyuşturucu Mücadele Koordinasyonu toplantısına katıldı

Vali Karahan Uyuşturucu Mücadele Koordinasyonu toplantısına katıldı

Uyuşturucuyla Mücadele Koordinasyonu toplandı. Denizli’de uyuşturucu ile mücadelede gelinen aşama ve yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı toplantıya katılan Vali Karahan, polis ve jandarmanın ciddi bir çalışma içinde olduğunu belirterek, “Asıl önemli olan çocuklarımız. Benim çocuğum yapmaz demeyin. Başarı için topyekün bir çalışma şart” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2018 Cuma, 09:00

Valilik’te düzenlenen toplantıya Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, İl Sağlık Müdür V. Dr. Aytekin Polat, ilgili daire müdürleri ve kurum temsilcileri katıldı.

Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan sunum eşliğinde genel değerlendirmelerin yapılmasıyla başlayan toplantıda sorunlar ele alındı, çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Vali Hasan Karahan, uyuşturucu ile mücadelenin önemine dikkat çekerek, Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de böyle bir sorunun olduğunu belirtti. Uyuşturucu ile mücadeledeki hassasiyetini de dile Vali Karahan, “Şehrimizde de böyle bir sorun var. Bunu kabul edip, bu illeti en az dereceye indirecek şekilde çalışmalıyız. En az seviyede tutmak bizim görevimiz. Emniyet ve Jandarma birimlerimiz bu konuda işin suç yönünü takip ediyorlar. Çeşitli yakalamalarla, takiplerle belli bir netice alınıyor. Ama tabiki asıl bu işin kullanıcı boyutu ve bütün Devlet Kurumlarının topluca bir mücadelesini gerektiriyor. Bu amaçla da böyle bir toplantı tüm illerde düzenleniyor. Bu mücadele devam edecek. Biz olmasak bile, bu ülkenin geleceği çocuklarımız risk altında. Hiç kimse demesin ki ‘benim evladım yapmaz.’ Onun için de aynı zaman da dediğim gibi hem bir görev hem bir nefsi müdafa şeklinde bu mücadeleyi dört elle yapmamız lazım. Bu konudaki ilgimi ve hassasiyetimi sizlerle paylaşmak için bu toplantıda bulunmak istedim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 16 32Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 21 34Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Mayıs 2024 Salı 21 35Parçalı Bulutlu