REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe’den ilk demeç Denizlihaber.com’a

Vali Kocatepe’den ilk demeç Denizlihaber.com’a

Denizli’nin yeni Valisi Şükrü Kocatepe, kararname ile ilgili ilk değerlendirmeyi Denizlihaber.com’a yaptı. Vali Kocapete, “Ege’nin bir evladı ve aynı zamanda da Aydın, Muğla ve Kütahya’da görev yapmanın tecrübesinin verdiği güvenle geliyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2014 Salı, 11:28

Denizli’nin yeni Valisi Şükrü Kocatepe, kararname sonrası ilk demecini Denizlihaber.com’a verdi. Telefonla görüştüğümüz yeni Vali Kocatepe, kararnamenin henüz yeni yayınlanmasından dolayı temkinli.

İŞTE İLK DEĞERLENDİRMESİ
“Henüz değerlendirme yapmak için çok erken” dese de ısrarımız sonrası kararname hakkında ilk düşüncelerini Denizlihaber.com’a değerlendiren Vali Kocatepe, “İnşallah Denizli’ye hayırlı hizmetler yapmak kısmet olur” diye konuştu.

BİR CÜMLE, ÇOK MESAJ
Atamanın meslek hayatının olgunluk döneminde geldiğine dikkat çeken Vali Kocatepe, “Ege’nin bir evladı olarak ve aynı zamanda da daha önce Aydın’da Muğla ve Kütahya’da görev yapmanan tecrübesiyle Denizli’de, hemşerilerimizle, milletvekillerimizle, sivil toplum örgütleriyle, siyasi parti temsilcileriyle, kentin daha çok gelişmesine, daha güzelleşmesine vesile olacağımız hizmetler yapmayı umut ediyorum” diye konuştu.

40 YILLIK DEVLET ADAMI
1952 Yılı’nda Uşak’ta doğan Vali Kocatepe, ilk ve orta öğrenimini Uşak’ta tamamladı. Ankara Hukuk Fakültesi’ni kazanan Kocatepe, bu bölümde İçişleri Bakanlığı’nın bursuyla okudu. 1973 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Kocatepe, Çiçekdağı, Felahiye, Göle, Datça, Beyşehir ve Ceyhan Kaymakamlıkları yaptı. Ordu ve Aydın’da Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Kocatepe’nin Vali sıfatıyla ilk görev yeri Bitlis oldu. Daha sonra Şanlıurfa, Giresun ve Kütahya valiliği de yapan Kocatepe, 17 Aralık 2010 tarihli Bakanlar Kurulu Valiler Kararnamesi’nden bu yana Kahramanmaraş Valisi olarak görev yapıyordu. Kocatepe, evli ve üç çocuk babası.

Yorumlar

Beyhan ÖKMEN   -  Bağlantı 17 Eylül 2014, 11:02

Sayın Valim için hayırlı olsun,öncelikle kamu kurumlarının dağınıklığının göze çarpacağını ve buna bir çözüm bulacağını düşünüyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu