Vali yardımcısı sorun dinledi

Vali Yardımcısı Kemal İnan halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm için ilgili birimlere talimat verdi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 12:41
Denizli Valiliği Haziran ayı halk günü buluşması Vali Yardımcısı Kemal İnan başkanlığında gerçekleştirildi. Vatandaşlar, toplantıda sorun, talep ve şikâyetlerini doğrudan Vali Yardımcısı Kemal İnan’a iletti.
Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; Vali Yardımcısı Kemal İnan, vatandaşlarımızla tek tek görüşerek sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Yardımcısı İnan, sorunlara çözüm bulunması için ilgili daire müdürlükleri ile görüşüleceğini belirtti.
Toplantıda sorunlarını aktaran vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan bir çok talep ve şikâyetini aktarma fırsatı buldu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
5 Temmuz 2025 Cumartesi | 22 | 38 | Sıcak |
6 Temmuz 2025 Pazar | 25 | 41 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 26 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 42 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 26 | 41 | Sıcak |