REKLAMI GEÇ

Vali’den “Biz Anadoluyuz” plaket

Vali’den “Biz Anadoluyuz” plaket

İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Tunceli’den gelen öğrencilerin ağırlanmasında emeği geçenlere Vali Hasan Karahan tarafından plaket verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2017 Cuma, 16:40

Karahayıt Mahallesi’nde bulunan Doğa Otel’de düzenlenen toplantıya, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile misafir çocukların konaklama, beslenme ve ulaşım hizmetlerinin karşılanmasında emeği geçen işadamları katıldı.

Plaket töreni öncesi davetlilere seslenen Vali Hasan Karahan, İçişleri Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen güzel bir proje olduğunu söyledi.

Karahan, “Doğu ve Güneydoğu’daki 50 bin çocuğumuzun batının çeşitli illerinde misafir edilip, haliyle turistik değerlerini tanıtıp, insanlarıyla kaynaştırıp, farklı kültürlerle tanışmalarını sağlamak amacıyla yürütülen bir proje. İlimize Tunceli’den 194 öğrenci geldi. Onları burada sizlerin de desteği ile çok güzel ağırladık. Memleketimizin güzelliklerinin hepimiz farkındayız ama bu vesileyle de gençlerimiz arasında bir kaynaşma ve muhabbet olması amacıyla bu programlar yürütülüyor. Biz de buradaki gençlerimizi doğu bölgelerimizdeki güzellikleri görmeleri için bir çalışma yapabiliriz” dedi.

Denizli’nin birçok yönden ileride ve öncü bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Karahan, “Denizli’nin turizmde daha yükselen bir değer olmasını amaçlıyoruz. Turizm önü açık bir sektör. Bu konuda yapılacak çok işler var ve çok çeşitlendirilebilecek bir alan. Teleferik, Büyükşehir Belediyemizin katkısıyla hayata geçirildi ve şehrimize ayrı bir renk kattı. Yerli ve yabancı misafirlerimizi oraya davet ediyoruz. Burada daha yapılabilecek pek çok hizmetler var. Hep birlikte el ele vererek turizmin yükselen bir sektör olmasını sağlayabiliriz” diye konuştu.

Vali Hasan Karahan konuşmasının ardından “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Tunceli’den gelen 194 öğrencinin misafir edilmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu