REKLAMI GEÇ

Vali’den Demokrasi ve Şehitler Mitingi çağrısı

Vali’den Demokrasi ve Şehitler Mitingi çağrısı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlayan “Demokrasi Nöbeti”, yarın düzenlenecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile sona erecek. Vali Ahmet Altıparmak, İstanbul ile eş zamanlı yapılacak mitinge tüm Denizlilileri davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2016 Cumartesi, 10:44

Demokrasi ve Şehitler Mitingi, İstanbul ile birlikte eş zamanlı olarak tüm illerde düzenlenecek. Bu mitingle ilgili hazırlıklar ve alınacak önlemler, Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

denizli-demokrasi-mitingine-davet-1

Valilikteki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Müjdat İlhan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Ticaret Odası Başkan V. Salih Sarıkaya, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli OSB Müdürü Tanju Beştaş ve Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay katıldı.

Toplantıyla ilgili Denizli Valiliği internet sitesinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milletimizi illerimizin meydanlarına davet ediyorum. Milletçe meydanlarda, havalimanlarında toplanalım. Ben halkın gücünün üstünde bir güç tanımadım bugüne kadar. Bundan sonra da tanımam söz konusu değildir” çağrısıyla darbe girişiminin berteraf edildiği belirtilerek şöyle denildi:

“O gece ve sonraki gecelerde de meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımız, aradan 20 gün geçmesine rağmen ilk günkü inanç, irade ve heyecan ile katıldıkları Demokrasi Nöbetleri’nin finalini 7 Ağustos 2016 Pazar günü meydanlara çıkışının 23. gecesinde şölen havasında gerçekleştirilecek ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile sonlandırılacak.

Demokrasi ve Şehitler Mitingi ilimizde; 81 ilde, 7 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile eş zamanlı olarak Çınar Meydanı’nda yapılacak.

Toplantı sonunda Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nin ilimizde Çınar Meydanı’nda, huzur ve güven ortamında şölen havasında gerçekleştirilmesi için, alınması gereken önlemler ve yapılması planlanan etkinliklere dair kararlar katılımcılar tarafından karara bağlandı.”

DENİZLİLİLERE ÇAĞRI
Bu arada Vali Ahmet Altıparmak, mitingle ilgili açıklamasında Denizlilileri Çınar Meydanı çağırdı. Altıparmak, açıklamasında, “7 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile eş zamanlı olarak İlimizde de Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, milletvekillerimiz, siyasi partilerimiz, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin katılımıyla Çınar Meydanı’nda gerçekleştirilecek olanDenizli Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne tüm hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu