REKLAMI GEÇ

Vali’ye övgü dolu sözler

Vali’ye övgü dolu sözler

İzmir Denizlililer Derneği, Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Yenel Gürce, Vali Demir’den övgü dolu sözlerle bahsederek, Denizli’nin çok şanslı bir il olduğunu söyledi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2014 Cuma, 17:08

İzmir Denizliler Derneği, yaklaşık 35 kişiden oluşan bir heyet ile Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Gökoğlan da katıldı. İzmir Denizliler Derneği Başkanı Yenel Gürce, Denizli’nin çok şanslı bir il olduğunu belirterek, Vali Demir’den övgüyle söz etti. Demir’den “Güler yüzlü Vali’miz” ifadeleriyle bahseden Başkan Gürce “Denizli, güler yüzlü bir vali ve belediye başkanı ile çok zengin. Denizli zaten tekstiliyle mermeriyle hizmetiyle turizmiyle müteşebbis bir il. Çok şanslıyız ki; Vali’miz Denizli’mize çok büyük katkılar sağlıyor” diye konuştu.

“BU ŞEHİRDE ÖZEL İNSANLAR YAŞIYOR”
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, görev yaptığı 3 yıla yakın süre boyunca Denizli’de çok güzel günler geçirdiğini anlattı. “Aslında Denizlililere Denizli anlatılmaz” diyerek konuşmasına başlayan Vali Demir, “Ama biz 3 yıla yakın süredir Denizli’de çalışıyoruz. Bu şehrin her sabahı ayrı bir güzeldir. Denizli’ye 30 Ağustos’ta başladık. Hem Zafer hem de Ramazan Bayramı’ydı. İki bayramda başladık göreve. Hep günlerimiz böyle keyifli geçti. Çünkü bu şehirde özel insanlar yaşıyor. Denizli, kendine ve emeğine güvenen insanların yaşadığı bir şehirdir. Bu kente 5-6 ay gelmediğiniz zaman çok güzel değişiklikleri görüyorsunuz. Denizli’de çok güzel işler yapılıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu