REKLAMI GEÇ

Artık belediyeye gitmeden de işini göreceksiniz

Artık belediyeye gitmeden de işini göreceksiniz

Denizli Belediyesi, vatandaşların belediyeyle olan işlemlerini kolaylaştırmak için alış veriş merkezlerinde Kiosk uygulaması başlattı.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2012 Salı, 14:43

Vatandaşlar yeni sistemle, belediyeye hiç gelmeden belediyeye olan tüm ödemelerini yapabildikleri gibi evrak takip işlemlerinden nöbetçi eczaneye kadar birçok bilgiye de anında ulaşabiliyor.

Uygulamayla ilk olarak, Sümerpark, Forum Çamlık ve Teraspark gibi alış veriş merkezlerine Kioks denilen ödeme ve bilgi edinme cihazı yerleştirildi. Abone numarası, belediye sicil numarası, vergi numarası yada T.C kimlik numarasını giren herkes, kredi kartıyla ödemelerini söz konusu cihazdan hiçbir ücret ödemeden yapabiliyor. Kioks’la vatandaşlar, belediyeye olan borçlarını anında öğrenebiliyor ve kredi kartıyla su faturası, emlak ve çevre temizlik vergisi gibi faturalarını sıraya bile girmeden, belediyeye gelip yorulmadan rahatlıkla ödeyebiliyor. Cihaz ödemelere ek olarak, evrak takip işlemleri, adres sorgulama, mezarlık bilgi sistemi, nöbetçi eczaneler, otobüs güzergah ve saatleri ile kültür ve sanat etkinlikleri alanındaki güncel bilgileri de vatandaşlara sunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2025 Salı 14 28Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 17 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 19 35Sıcak
24 Mayıs 2025 Cumartesi 20 35Sıcak