REKLAMI GEÇ

Vatandaşlara ‘Evde kal’ çağrısı

Vatandaşlara ‘Evde kal’ çağrısı

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgınını kontrol altına alabilmek için sağlık çalışanları başta olmak üzere ilgililer canla başla çaba harcarken, topluma “evde kalın” çağrıları yapılıyor. Hastaneler başta olmak üzere birçok kurumdan yapılan paylaşımlarda, “Biz senin için buradayız, sen de bizim için evde kal” çağrısı yaparak, virüsün yayılımını azaltmayı hedefliyor.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 20 Mart 2020 Cuma, 13:43

Çin’de başlayan ve hızla Dünya geneline yayılan koronavirüs salgını 3 Mart’ta Türkiye’de de görülmeye başladı. Türkiye’de giderek artan koronavirüs salgınıyla mücadele konusunda birbiri ardına önlemler alınırken, bu konuda en büyük destek vatandaşlardan isteniyor.

Halkın toplu olarak bulunduğu özellikle eğlence yerleri belirli bir süreliğine faaliyetlerine ara verirken, mecbur olmadığı sürece halkın dışarı çıkmaması isteniyor.

Gece gündüz demeden hastanelerde koronavirüs vakalarına müdahale eden sağlık çalışanları vatandaşlardan duyarlılık beklerken, güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri de görevlerinin başında.

EVDE KAL ÇAĞRILARI
Halkın mecbur olmadıkça sokağa çıkmaması gereken süreçte, sosyal medyada hızla yayılan “Evde kal” çağrıları, Denizli’deki sağlık kurumları ve kamu kuruluşlarından da gelmeye başladı.

Sağlık ve itfaiye personelleri “Biz senin için buradayız, sen de bizim için evde kal” çağrılarını sosyal medyadan birbiri ardına paylaştı, vatandaşları salgın mücadelesine destek olmaya çağırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu