Vurdumduymazlar, yasağa rağmen Bayramyeri’nde oturmaya devam ediyor

Kovid-19 (koronavirüs) önlemleri çerçevesinde Bayramyeri’nde kaldırılan ve bant çekilen oturma grupları yine vurdumduymazlarla doldu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2020 Perşembe, 13:31
Bayramyeri Meydanında bulunan bankların kalabalık olması ve genelde kovid-19 risk grubundaki yaşlıların oturması üzerine Büyükşehir belediyesi bu sabah tüm bankları söktü. Sabit oturma grupları da bantlarla kapatılarak oturmak yasaklandı.
Bu sabah hareketliliğin yaşandığı Bayramyeri’nde ekiplerin gitmesiyle ‘evinde kalmayan yaşlılar’ yeniden ortaya çıktı. Yine çoğunluğu 65 yaş üstü vatandaşlar, Büyükşehir’in çektiği güvenlik bantlarını söküp banklara oturmaya başladı.
Bazı yurttaşlar, koronavirüs tehlikesini tam idrak edemediğinden hiçbir şey yokmuş gibi dolaşmaya ve tehlikenin boyutunu büyütmeye devam ediyorlar.
Yorumlar
1 aylığına belediye otobüsleri onlara da ücretli olsun. Bakın kimde kalıyor mu ortalıkta.
En kısa ve kesin çözüm.Bu insaların bedava otobüs kartlarını iptal edip korana virüsü geçinceye kadar ücretli hale getirildiği zaman emin olun gitmeyecekler.Saygılarımla
Arkadaşlar, otobüslerdeki Ücretsiz (engelli veya yaşlı) kartını geçici olarak iptal edelim diyorlar…
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
15 Mayıs 2025 Perşembe | 11 | 27 | Az Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Parçalı Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |