Yağmur serinliğinin ardından kavurucu sıcaklar geri dönüyor

Denizli’de pazar günü etkili olan sağanak yağıştan sonra kente serin bir hava hakim olmuş, sıcaklık 3-4 derece düşmüştü. Sıcaklıklar 2 gün aranın ardından geri geliyor. Kent genelinde bu hafta yağış beklenmiyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2020 Salı, 10:00
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahminlerine göre, pazar günü yağmur ile birlikte gelen ve 2 gün etkili olan serin hava yerini yeniden kavurucu sıcaklara bırakıyor.
Kent genelinde bu hafta yağış olması beklenmiyor, sıcaklıklar yine etkili olmaya başlayacak.
Termometreler kent merkezi için en düşük 21, en yüksek 37 dereceyi gösterecek.
İşte meteorolojinin kent merkezi için 5 günlük hava tahmini.
11 AĞUSTOS SALI
Bugün kentte parçalı bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor, sıcaklıklar ise 21-35 derece arasında değişecek.
12 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
Çarşamba günü hava sıcak geçecek, sıcaklığının 23-36 derece aralığında olması bekleniyor.
13 AĞUSTOS PERŞEMBE
Perşembe günü de sıcaklık devam edecek. Hava sıcaklığının ise 22/37 derece aralığında olması bekleniyor.
14 AĞUSTOS CUMA
Cuma günü de kentte sıcak hava hakim olacak. Beklenen en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı 22/37 derece arasında olacak.
15 AĞUSTOS CUMARTESİ
Hafta sonunun ilk gününde hava sıcaklığını koruyacak, sıcaklıklar ise 22-36 derece arasında değişecek.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
15 Mayıs 2025 Perşembe | 11 | 27 | Az Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Parçalı Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |