REKLAMI GEÇ

Yatağan’ın altyapısı yenilenecek

Yatağan’ın altyapısı yenilenecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’nin altyapısını yenileyecek çalışmanın stardını verdi.32 kilometrelik altyapı şebekesinin temeli,Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı törenle atıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2015 Perşembe, 11:14

Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’ndeki altyapıyı yenileyecek yatırımın temel atma törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil ve vatandaşlar katıldı.

denizli-buyuksehir-yatagan-acilis-ic-1

“YATAĞAN, DENİZLİ’NİN EN GÜZEL MAHALLESİ OLACAK”
Ekonomi Bakanı Zeybekci, törende yaptığı konuşmada, Yatağan’ın Denizli’nin en güzel mahallesi olacağını belirterek, “Yatağan bu güzellikleriyle, bu doğasıyla, ecdadın yattığı bu topraklar inşallah Denizli’nin en güzel mahallesi olacak. Öyle diye yola çıktık. Denizli’nin merkezinde en varsa, daha iyisi burada olacak. Biz işten kaçmadık. Biz hiç kaytarmadık. Biz hiç boş laf söylemedik. Bugüne kadar Allah’a hamdolsun ne söz verdiysek daha fazlası yapıldı” dedi.

“YATAĞAN PİLOT BÖLGE”
Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart öncesi yaptıkları ziyarette, “Yatağan’ı örnek bir bölge olarak belirleyip, alt ve üstyapısıyla tüm sorunlarını çözeceğiz” dediklerini anımsatarak, Yatağan’ı pilot bölge seçtiklerini, altyapı çalışmalarında toz ve çamur gibi sıkıntılar yaşanabileceğini, bu konuda Yatağanlılardan sabırlı davranmalarını beklediklerini söyledi.

denizli-buyuksehir-yatagan-acilis-ic

Altyapının sadece kanalizasyon yapmakla bitmediğini ifade eden Zolan, “Arıtma tesiside yapmamız gerekiyor onun projesi de tamamlandı. Yatağan, Yüreğil ve Ayaz’a hitap edecek olan bir arıtma tesisi yapacağız. Bu yeter mi? Yetmez… Bir de Kefe Yaylası’nı baştan aşağı yenileceğiz. Oradaki düzen Yatağanımıza yakışmıyor. Büyükşehir olarak önümüzdeki yaz,baştan aşağı Kefe Yaylası’nı hep beraber yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 32 kilometrelik altyapı şebekesinin temeli atıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu