REKLAMI GEÇ

Yeni çevre yolundan vatandaş memnun

Yeni çevre yolundan vatandaş memnun

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda ulaşıma açılan yeni çevre yolu, vatandaşlardan tam not aldı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2019 Cumartesi, 17:45

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen ulaşım projeleri, vatandaşlardan takdir topluyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda hizmete alınan 50 metre genişliğindeki çevre yolunun ulaşıma kazandırdığı kolaylık ise dikkat çekiyor

Hizmete giren yeni çevre yolu, Ali Marım Bulvarı’nı Hal Köprülü Kavşağı’na, oradan da İzmir Bulvarı, Bozburun yolu ve Ankara yoluna, ayrıca 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesindeki onlarca mahalleye güvenli bir ulaşım sağladı.

4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu, otobüs cepleri ve 3 adet akıllı kavşaktan oluşan yeni çevre yolu, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.

Vatandaşlar ne dedi?

Ahmet Yeşilkaya: “Bu yolun gerçekten yüksek bir değeri var. Denizlimiz eski halinden çok çok üstün oldu, çok farklılıklar var, değişti 1979 yılından beri şehir trafiğindeyim, çok rahat. Yeni Cadde de bambaşka oldu.”

Ekrem Utsal: “Yeni Çevre Yolu çok güzel oldu. Dört şeritli yolun kullanışı çok rahat ve güzel. Trafiği rahatlattı gayet güzel oldu. Bu yolda trafik akışı çok iyi, herkes rahat rahat geçiş yapıyor. Trafikte sorun yok, bu yol şehre yakıştı.”

Adem Özügür: “Yeni Çevre Yolu güzel oldu, hizmetin iyisi kötüsü olmaz ama bu ihtiyaçları giderip insanların ulaşım sıkıntısını çözmek güzel. İnsanlar gidebileceği yere daha rahat hızlı bir şekilde gidebiliyor”

Seyfettin Utsal: “Bölge gelişti. Ortaya bir bulvar çıkmış oldu. Bunun faydasını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. 4 şerit gidiş, 4 şerit geliş şehir zaten büyüyor, bunun için de güzel oldu.”

Şehir hızla gelişiyor
Özellikle ulaşım anlamında Denizli’de pek çok yatırımı hayata geçirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugüne kadar 16 tane köprülü kavşak yaptık, birçok kavşak düzenlemesi ile trafikte rahatlama sağladık. Yeni Çevre Yolumuz ile 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı mahallesinden on binlerce araç şehir merkezine girmeden İzmir Bulvarı’na ya da Bozburun yolu ile Ankara istikametine ulaşabiliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu