REKLAMI GEÇ

Yeni muhtarlık binaları Denizli Belediyesi’nden

Yeni muhtarlık binaları Denizli Belediyesi’nden

Denizli Belediyesi Kuşpınar, Mehmetçik ve Fesleğen Mahallerinin ihtiyaç duyduğu muhtarlık binalarının yapımını tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2010 Perşembe, 17:48

Denizli Belediyesi vatandaşların daha sağlıklı ortamda hizmet alabilmesi için Kuşpınar, Mehmetcik ve Fesleğen Mahallelerine muhtarlık binası yaptırdı. Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonunda, her 3 mahallenin acil ihtiyaç duyduğu muhtarlık binaları, kısa sürede tamamlanarak mahallelinin hizmetine sunuldu.

Güçlü bir yerel yönetim anlayışının mahallelerden başlayacağı inancını taşıyan Denizli Belediyesi, mahalle muhtarlarının çalışma ortamlarını iyileştirmeye devam ediyor. Vatandaşlara daha sağlıklı mekanlarda hizmet sunulması gerektiğini düşünen belediye yönetimi, Denizli genelinde yaptığı taramalar sonunda eskimiş yıpranmış, kullanılamayacak duruma gelen muhtarlık binalarının yenilenmesi işini üstlenerek, örnek bir çalışmaya imza attı.

29 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından yeni mahalle sınırlarının oluşması sonrasında, Fen İşleri Müdürlüğü toplamda 79’a ulaşan mahallelerin muhtarlık binalarını tek tek inceledi. Bazı mahallelerde muhtarlık binalarının biran önce elden geçirilmesine, bazılarına ise yıkılarak yerine yenisi yapılmasına karar verildi. Bu karar sonrasında, ilk etapta Kuşpınar, Mehmetcik ve Fesleğen Mahallerine modern görünümü ile göz dolduran birer hizmet binası yapıldı. 40 metrekarelik alan içerisinde tasarlanan hizmet binasında muhtarlık odası, bekleme salonu, tuvalet ve mutfak yer alıyor.

Yeni muhtarlık hizmet binalarının yapımı için Denizli Belediyesi’ne teşekkür eden Fesleğen Mahalle Muhtarı Semiha Aras ve Mehmetçik Mahalle Muhtarı Haydar Türköz, mahallerinin acil ihtiyaç duyduğu hizmet binalarının yapımından vatandaşların da hoşnut olduğunu dile getirdi. Her iki muhtar da binaların modern yapısının tüm ihtiyacı karşıladığını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu