REKLAMI GEÇ

YENİ VALİ YENİ LOGO

YENİ VALİ YENİ LOGO

Denizli’nin yeni Valisi Şükrü Kocatepe’nin ilk icraatı Denizli’nin logosunu değiştirmek oldu. Vali Kocatepe’nin göreve başlamasıyla birlikte hazırlanan yeni logo başta resmi yazışmalar olmak üzere kentin tanıtımı ile ilgili çalışmalarda kullanılacak. Valilikten yapılan açıklamada, 2012’de hazırlanan logonun kentin sahip olduğu marka değerlerini yansıtmadığı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2014 Perşembe, 10:53

Denizli Valiliği için yeni logo hazırlandı. Valilikten yapılan açıklamada, “Denizli Valiliği önceki Amblem ve Logosu’nun İlimizin tanıtımında yetersiz kalması ve İlimizin sahip olduğu marka değerlerini yansıtamaması nedeniyle yeniden tasarlandı” denildi.

Zemini Altın Yaldız renkte olan yeni logoda bulunan simgeler Denizli’yi anlatıyor. Valiliğin açıklamasında en üst kısımda yer alan Türk bayrağının milli değerlerimiz etrafında birleşen ülkemizi temsil ettiği, en arkada bulunan tarihi sütunun başta Hierapolis, Laodikya ve Tripolis olmak üzere Denizli’de bulunan 19 antik kenti temsil ettiği belirtildi. Yeni logoda Denizli’nin simgesi olan horoz ise kentin tarihi, turizmi, sanayisi ve sosyal yönünü temsilen farklı renklerle ön plana çıkarıldı. UNESCO Dünya Miras Listesinde yer olan Pamukkale ise yeni logoda da yerini aldı.

Yeni logo tüm kamu kuruluşlarına Vali Şükrü Kocatepe imzasıyla gönderilerek uygulamaya geçti. Bundan böyle resmi yazışmalar ve kentin tanıtımı ile ilgili yapılacak çalışmalarda yeni logo kullanılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu