REKLAMI GEÇ

Yeni yıla erken ‘merhaba”

Yeni yıla erken ‘merhaba”

Denizli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören diyaliz hastaları, yeni yıla bir gün önceden ‘merhaba’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2009 Çarşamba, 18:05

Denizli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören diyaliz hastaları, 2010 yılına az bir süre kala düzenlenen kutlama ile moral buldu. Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Çalışkan, Dr. Yusuf Polat, Başhemşire Gülseren Ekici, Diyaliz Merkezi’nde çalışan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları da bu mutlu günde hastaların yanında oldu ve hastalarla birlikte eğlendi. Diyaliz Merkezi Hekimleri Nefroloji Uzmanı Dr. Funda Sağlam, Dr. Cengiz Demirkıran, Başhemşire Yardımcısı Nevin Şahin birbirinden güzel türküleri, diyaliz makinesine bağlı olarak yaşamak zorunda olan hastalar için seslendirdi.

Diyaliz Merkezi Hekimi Cengiz Demirkıran, bu yıl 5’incisi düzenlenen yeni yıl kutlamalarının geleneksel hale getirildiğini belirtti. Nerfroloji Uzmanı Funda Sağlam, 5 ay gibi kısa bir süre önce Denizli Devlet Hastanesi ailesine katıldığını ve burada çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Diyaliz Merkezi’nin 19 yıldır hizmet verdiğini ve her geçen yıl yenilenen yüzüyle çıtayı yükselttiğini söyleyen Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, diyaliz hastalarıyla bir aile olduklarını ve çalışkan hekimler sayesinde, bu ailenin giderek büyümesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmasının ardından Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, diyaliz hastalarından Arif Sirkeci (27) ve Mehmet Efe (65) ile birlikte yeni yıl pastasının yanan mumlarını üfledi ve güzel bir yıl temennisinde bulundu. Diyaliz hastaları da yeni yılda DDH ailesi ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 27 yaşındaki oğlunu diyaliz tedavisi için merkeze getiren Fatma Bostan’ın (47) söylediği “Başta Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural olmak üzere merkezimizdeki doktor ve hemşireleri karanlık gecedeki bir güneş gibiler” sözleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 25 yaşındaki görme engelli Alp Aslan ise kendi yazdığı şiirleri birlikte tedavi gördüğü arkadaşları için okudu. Daha sonra Başhekim Canural, hastaların tek tek yeni yıllarını kutladı ve yeni yıl hediyesi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu