REKLAMI GEÇ

Yeni yılınız kutlu olsun

Yeni yılınız kutlu olsun

Denizli protokolü yayınladıkları mesajlarla halkın yeni yılını kutlayarak, 2014’ün huzur getirmesi dileğinde bulundular.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2013 Salı, 17:31

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci
Türkiye, son 11 yılda her alanda büyük başarılara imza attı. Dünya ekonomisinin yıldızı yükselen ülkelerinden biri haline geldi. Türkiye’nin başarıları dünyada örnek alınır hale geldi. Artık bu başarılarla yetinmiyor, Türkiye’yi daha ileri noktalara taşıma gayesiyle çalışıyoruz. Hedefimiz Türkiye’yi 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmektir. Bu hedeflere ulaşmada Türkiye ekonomisinin tüm aktörler ne büyük bir görev düşmektedir. Tüm illerimiz bu hedeflere ulaşmada önemli destek ve katkı verecektir. Türkiye’nin ihracatında önemli kentlerinden biri olan Denizli, hem 2014 yılı ihracat hedeflerine, hem de 2023 hedeflerine ulaşmada lokomotif illerimizden biri olacaktır. Bu hedeflere de ancak birlik, beraberlik, kardeşlik içinde, güven ve istikrarla ve çok çalışarak ulaşacağız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, Denizlili hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, 2014 yılının ülkemize, milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir
Ülkemizin büyüme anlamında Dünya liderliğini yakaladığı 2013 yılı, Denizli için de önemli yatırımların gerçekleşmesine imkân sağlamıştır. Bugün Denizli İllerin ve Bölgelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralamasında 10’ncu, ihracatıyla Türkiye’de 8’inci olup, yıllık 2 milyonu aşan turist sayısı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen kentlerinden birisidir. Şüphesiz Denizli’nin 2014 yılında daha etkili bir mesafe alma konusunda ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.
Sağlanan bu ruh ve istikrarla; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve bütün Denizlililer, “Denizli sevdasının” etrafında azim ve kararlılıkla çalışmakta ve çalışmaya da devam edeceklerdir. Amaç ekonomide, eğitimde, sanayide, turizmde, ulaşımda, sağlıkta, sosyal ve kültürel alanlarda Türkiye’ye örnek bir il olan “Anadolu Kaplanı” Denizli’nin Dünyaya örnek bir il olmasını sağlamaktır. Her konuda İlimizin gelişmesine katkı sağlayan özverili, çalışkan ve müteşebbis Denizli Halkı’na teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2014 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; çalışma arkadaşlarımın ve tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan
Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız yıl içinde Denizli Belediyesi, bu şehre, bu şehrin insanına büyük yenilikler yaşatmıştır. 2013 yılı, modern belediyecilik anlayışıyla şekillendirdiğimiz projelerimiz ile kent estetiği, çevre, sağlık, sosyo-kültürel yaşam ve spor alanlarında önemli hizmetlerin hayata geçtiği verimli bir yıl oldu. Denizli’yi pek çok ilkle tanıştırdık. Ürettiğimiz, ortaya koyduğumuz pek çok proje parmakla gösterildi ve bir çok yerel yönetim tarafından örnek alındı. Bu hizmetleri ortaya koyarken arkamızda hep bu şehrin insanların güvenini hissettik. Bu güven bize cesaret verdi. Daha büyük işler için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü Denizli’nin daha fazlasını hak ettiğini biliyoruz. 2004 yılından bu yana ortaya çıkan eserleri gördükçe gururlanıyor ve mutluluk duyuyoruz. Hele ki vatandaşlarımızın ‘ Allah sizden razı olsun’ demeleri bizim tüm yorgunluğumuzu alıyor. Bu güne kadar bu şehirde yapılanları asla biz yaptık diye sahiplenmedik. Denizli’nin kazandığı tüm güzelliklerde bu şehrin insanlarının emeği var. Bu sebeple biz tüm bu yapılanları birlikte yaptık diyoruz. Hiç kuşkusuz 2014’de yepyeni projelerle Denizli’nin kazanmaya devam ettiği güzel bir yıl olacak. Her yeni yıl, bizler için yeni umutlar, yeni planlar, yeni hizmetler demek. Hepimiz 2014’den kendimiz için, ailemiz için, kentimiz için, ülkemiz için güzel şeyler bekliyoruz. Yeni yılda beklentilerimizin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. 2014 yılı başarılarla dolu güzel bir yıl olacak. Umudum yeni yılın kentimize yenilikler, güzellikler ve saygıdeğer Denizlililere mutluluklar getirmesidir. Bu düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu