REKLAMI GEÇ

Yenişehir’e Kültür Evi

Yenişehir’e Kültür Evi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nin bir bölümünü “Yenişehir Kültür Evi”ne dönüştürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2014 Pazartesi, 11:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce taşınan Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nin eski binasının bir bölümünü “Kültür Evi” haline getirdi. Kültür Evi’nde çaylarını içerek gazetelerini okuyan, kütüphane ve internet hizmetinden yararlanan mahalle sakinleri karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalıyor.

Yenişehir Mahalle Muhtarı Nihat Karagöz, Yenişehir Kültür Evi’nin mahalle sakinleri için yerinde bir proje olduğuna dikkat çekerek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Kültür Evi mahalle sakinlerimizin vazgeçilmez mekanı haline geldi. Çaylarını içerken gazetelerini okuyan ve sohbet eden, başta yaşlılarımız olmak üzere mahalle sakinlerimiz Yenişehir Kültür Evi’nde yer alan kütüphanede bulunan kitapları da okuma fırsatı elde ediyor. Ayrıca Kültür Evi’nde internet ve bilgisayar da var. Her şeyden önce Kültür Evi’ne gelen vatandaşımız burada tanışma, sohbet etme, fikir alışverişinde bulunma imkanına sahip oluyor” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a halkın talep ve beklentilerine uygun çalışmalar yaptığı, sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiği ve vatandaşların yanında olarak destek verdiği için teşekkür eden Muhtar Karagöz, “Kültür Evi hizmete açılmadan önce yaşlılarımız ve gençlerimiz kahvehanelerde zaman geçirmeye çalışıyordu. Şimdi boş zamanlarını daha iyi bir şekilde değerlendiriyorlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak