REKLAMI GEÇ

Yeşilova’daki deprem 3 ilçede hissedildi

Yeşilova’daki deprem 3 ilçede hissedildi

Burdur’un Yeşilova ilçesinde gece meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremler, Acıpayam ve Serinhisar’da da hissedildi. Tavas’ta ise 1.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2015 Perşembe, 09:14

Acıpayam, Serinhisar ve Tavas ilçeleri, gece yarısı uykularından depremle uyandı. Burdur’un Yeşilova ilçesine Düden köyü merkezli hafif şiddetli deprem, buraya komşu olan Acıpayam ve Serinhisar’da da hissedildi.

Boğaziçi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 01.14 ve 01.38’de meydana gelen depremlerin aletsel büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

ACIPAYAMLILAR SOKAĞA FIRLADI
Depremin hissetildiği Acıpayam’da, korkuyla birlikte çok sayıda kişi sokaklara fırladı. Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, depremle birlikte elektrik kesintisi meydana gelmesi üzerine kısa süre bir panik yaşandığını, depremin herhangi bir hasara yol açmadığını söyledi.

TAVAS’TAKİ DEPREM
Bu arada, gece saat 00.53’te Tavas’ta çok hafif şiddetli deprem meydana geldi. Boğaziçi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin merkez üssünün Tavas’ın Dereağzı Mahallesi, aletsel büyüklüğünün ise 1.7 olduğunu açıkladı.

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2025 Pazar 14 27Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Parçalı Bulutlu