Yılın ilk bebeğinin ismini Mehmet koydu

Yeni yıla memleketinde giren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yılın ilk bebeklerine altın taktı, bir tanesine de isim koydu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2015 Perşembe, 11:34
Bakan Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte 2015’in ilk dakikalarında, Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde, bebek sevinci yaşayan aileleri ziyaret etti.
Anne baba olma sevini yaşayan Kader-Murat Dağ, Serpil-Tuncay Çalar ve Gülem-Ahmet Düney çiftlerini ayrı ayrı ziyaret ederek, mutluluklarına ortak oldu. Çalar çiftinin çocukları Birgül, Düney çiftinin çocukları Ali Naci ve Dağ çiftinin bebeğine birer altın taktı.
BEBEĞE İSİM KOYDU
Bu arada, Dağ çiftiyle bir süre sohbet eden Bakan Zeybekci, daha önce dünyaya gelen iki çocuğa dedelerinin isimlerinin verildiğini öğrendi. Bunun üzerine 3. kez baba olma mutluluğunu yaşayan Murat Dağ’a dedesinin ismini sordu. “Mehmet” yanıtını alınca da “Ne güzel isim. Mehmet en güzel isim. Hayırlı ğğurlu olsun, Allah hep güzellikler göstersin” diyerek, bebeğe bu isme verdi.
Anne Kader Dağ ise, dünyaya gelecek bebeğin kız olacağı söylendiğinden hastaneye pembe giysilerle geldiğini, ancak 3. bebeğinin de erkek olduğunu söyledi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, daha sonra protokol üyeleriyle birlikte Huzurevi , Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası’na da yeni yıl ziyaretleri gerçekleştirdi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |