YÖREX Fuarı’nda leblebi lobisi

Denizli leblebisi, Antalya’da düzenlenen Yöresel Ürünler (YÖREX) Fuarı’nda görücüye çıktı. Fuarda, ziyaretçilere leblebinin üretim merkezinin Denizli olduğu ve ihracatın yüzde 70’inin Denizli’den yapıldığı anlatıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2014 Cumartesi, 12:12
Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) Aydın, Denizli ve Muğla illerinin oda ve borsalarıyla birlikte Yöresel Ürünler (Yörex) Fuarı’nda stant açtı. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da gezdiği fuarda; tarım, gıda, sanayi ürünleri ve el sanatlarının tanıtıldı.
HİSARCIKLIOĞLU’NA LEBLEBİ İKRAMI
Denizli Ticaret Borsası’nın açtığı “Denizli Standı”, ürün çeşitliliğiyle dikkati ve çok sayıda ziyaretçiyi çekti.Standı ziyaret edenler arasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da vardı. Denizli ürünleriyle ilgili bilgi alan Hisarcıklıoğlu’na Denizli leblebisi ikram edildi. Özellikle Türkiye’deki marka olmuş leblebi ürününün ana üretim yerinin Denizli olduğu ve leblebi ihracatının yüzde 70’inin Denizli’den yapıldığı bilgisi ziyaretçilere aktarıldı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |