REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ İLE HAKAN ŞÜKÜR NEREDEN TANIŞIYOR?

ZEYBEKCİ İLE HAKAN ŞÜKÜR NEREDEN TANIŞIYOR?

Bu sorunun yanıtı Zeybekci’ye göre “İstanbul”. Ancak Zeybekci’nin İstanbul’da bulunduğu dönemde Hakan Şükür henüz 15’inde bile değildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2010 Salı, 17:30

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor ile ilgili hamlelerinin “spora siyaset bulaştırıldığına” dair yorumlara yönelik açıklamalarda bulundu. ŞÜKÜRLÜ ZİRVE ile ilgili merak edilenleri, Yusuf’un açıkladığı iddia edilen sözler konusundaki değerlendirmeleri, Denizlispor ile ilişkileri ve düşüncelerini açıklayan Zeybekci, spor gündemine de bomba gibi düşecek sözler sarf etti.

SPORA NASIL SİYASET BULAŞTIRMIŞIZ?
Denizlispor’un süper ligden düşmesiyle birlikte başlayan süreçte, bazı çevrelerin kendisini spora siyaset bulaştırmakla suçladığını, takımın düştüğü maç sonrası yine tribünlerin kendisini istifaya çağırdığını dile getiren Zeybekci, “Denizlispor’a milyonlarca lira yardımda bulunurken, transferinden farklı ihtiyaçlarına birçok konuda elimizden geleni ortaya koyarken siyaset bulaşmadı da, tribünler beni istifaya çağırırken bulaşmadı da şimdi mi siyaset bulaştı Denizlispor’a sahip çıkalım deyince mi siyaset bulaştırdık” diye konuştu.

YUSUFU TANIMAM HAKAN ŞÜKÜR DOSTUMDUR!
Beşiktaş’lı Yusuf’un söylediği ileri sürülen ve kendisini hedef alan sözlerin hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Zeybekci, “Belki de Denizlispor’un ona transfer teklifi bile olmamıştır” diye konuştu. Hakan Şükür’ün eski bir dostu olduğunu söyleyen Zeybekci, geçenlerde gerçekleştirilen Şükür Zirvesi’ne ise şöyle yorumda bulundu; “Hakan Şükür eski dostumdur. Bir etkinlik nedeniyle Uşak’ta olduğunu beni arayarak söyledi. Ben de buraya uğramadan gitmiyorsun dedim. Bunun üzerine Denizli’ye geldi. Gelmişken yerel yöneticiler ve Denizlispor yöneticilerine de haber verdim: Özel bir dostluk görüşmesi için Çamlık Çalışma Ofisi’nde bir araya geldik. PAÜ öğrencisi olan AK da eski takım arkadaşı ve ağabeyini görmek için yemeğe katıldı. Orada konuşulan yalnızca Denizlispor için destek bekliyoruz senden gibi bir diyalogun ötesine geçmedi”

BASIN NASIL HABER ALMIŞ BİLMİYORUM!
Özel buluşmanın bir medya kuruluşu tarafından görüntülenmesine ilişkin bir gazetecinin “Nasıl oluyor da özel bir yemeğin buluşmanın konusunda yalnızca bir medya kuruluşunun haberi oluyor?” sorusuna ise, “Ben de bilmiyorum. Kimden haber aldı gerçekten bilgim yok. Birden kapıda belirdiler. Çekim yapmak istediklerini söylediler. Vali Bey’e Hakan Şükür’e sorduk. Sakıncası olmadığını söylediler. İçeri girip biraz görüntü alıp gittiler. Siz gelseniz de aynı şeyi yapardım” dedi.

HAKAN ŞÜKÜR’Ü NEREDEN TANIYOR
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, DENİZLİHABER’den Sedat Kurt’un “Hakan Şükür’ü nereden tanıyorsunuz?” sorusuna 1980’li yılların ortasında mezun olduktan sonra terk ettiği “İstanbul’dan” yanıtını verdi. Hakan Şükür profesyonel futbolcu olduktan sonra ilk kez 1992 yılında Galatasaray’a transfer olmasının ardından İstanbul’da yaşamaya başlamıştı. Şükür’ün profesyonel futbol hayatı 1987’de başladı. Ve o tarihte henüz 16 yaşındaydı. İkilinin bu tarihten önce tanışıyor olmaları da bir hayli ilginç!

SPORA SİYASET DEĞİL DENİZLİ BULAŞSIN!
Denizli’de aktif siyaset yapan tüm aktörlerin, Denizlispor konusunda gerek üye olarak gerekse bir yerinde görev alarak emek vermesinin spora siyaseti değil Denizli’yi bulaştıracağı konusunda dikkat çeken bir tanım da yapar Zeybekci, meslek odalarından işadamlarına derneklerine, siyasetçilere herkesin bir şekilde Denizlispor için bir şeyler yapması gerektiğine inandığını söyledi. Zeybekci, “Üye olmak istediğimi birkaç kez iletmeme karşın bir yanıt alamadığım için bir Denizlisporlu olarak oy kullanamadım bile. Bu mudur olması gereken?” sözleriyle örnek veren Zeybekci daha önce ortaya koyduğu bir teklifi de yineledi. Zeybekci, meslek odaları ve işadamları dernekleri üyelerinden oluşturulacak 1000 yeni üyenin ayda 100’er lira vermesinin bile kulübe önemli bir gelir kapısı oluşturacağını aktardı. Ve Denizlispor konusunda “Ben bu kentin belediye başkanı olarak Denizlispor için bir şeyler yapmak istiyorum” sözleriyle bu konudaki görüşlerini özetledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu