Zeybekci; “Karşıma kaçak yapı ile çıkmayın”

Gültepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, “ Karşıma her şey ile gelin ama kaçak yapı ile asla” dedi.
/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2009 Pazartesi, 18:03
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, Gültepe Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Osman Zolan, Şamil Çınar, Mustafa Gökoğlan, Mahmut Güngör ve bazı birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette, mahalle sakinlerinin taleplerini alan Başkan Zeybekçi, vatandaşların dile getirdiği sorunların bir an önce çözülmesi için harekete geçeceklerini söyledi.
Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyen ve tek tek sorulara cevap veren Başkan Nihat Zeybekçi, “Sorunları yerinde tespit etmek, sizlerin isteklerini almak ve çalışmalarımız hakkında sizlere ilk ağızdan bilgi vermek için buradayız” dedi.
Vatandaşlardan gelen soruların büyük bir bölümü imara dönük olunca Başkan Zeybekci, geçmişte defalarca yaptığı açıklamayı bir kez daha yineledi. Başkan Zeybekçi, “Karşıma her şey ile gelin. Kaçak yapı ile asla” uyarısını yaparken, kaçak yapıların tespit edildiğinde yasal işlem göreceğini söyledi. Yasal maliyetlerden kaçmak için alınan riski gelecek nesillere ihanet etmek olarak değerlendiren Zeybekci sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerden tek bir şey istiyorum. Her şeyin çaresi bulunur. Her şeyi elimizden geldiğince çözüme kavuşturmak için uğraşırız. Benim karşıma her şey ile gelin. Konuşur, tartışır ve çözüm üretmeye çalışırız. Ama benim karşıma kaçak yapı ile gelmeyin. Tek konuşmayacağım, muhatap olmayacağım ve gördüğüm yerde de yıkmak üzere elimden geleni yapacağım tek konu kaçak yapı. Bana kaçak yapı ile gelmeyin. Bir takım maliyetlerden kaçmak için bu yolu seçmeyin. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Kaçak iş yapmayın. Gerekli izinlerin alınması gerekiyor. Yasal olmayan yapılara ruhsat verecek, su bağlayacak, elektrik verecek memur yok. Kaçak yapılar tespit edildiğinde işlem yapmak zorundayız. Kendinizi yaktığınız gibi çoluk çocuğunuzu da yakıyorsunuz. O binanın ruhsata kavuşması, tapuya kavuşması dolayısı ile çocuklarınıza miras olarak bırakılması imkansız. Gelecek nesillere ihanet etmeyin. Ne olur kaçak yapı yapmayın.”
Başkan Zeybekci ve beraberindekiler daha sonra mahalle sakinleri ile birlikte Gültepe Mahallesi’ni gezerek karşılaşılan sorunları yerinde inceledi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 26 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 27 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 15 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 17 | 31 | Parçalı Bulutlu |