REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ KML’DE MÜDAHİL DEĞİLMİŞ!

ZEYBEKCİ KML’DE MÜDAHİL DEĞİLMİŞ!

Başkan Zeybekci bir KML açıklamasında, aynı anda hem konunun muhatabı ve müdahili olmadıklarını hem KML’nin bir bölümünün yıkılmasına kendinin müdahalesiyle karar verildiğini hem de bir bölümünü yıkacakken binanın tümünü yıktıklarını söyledi!

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2010 Salı, 17:31

Başkan Zeybekci, düzenlediği basın toplantısında Kız Meslek Lisesi binasının yıkılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili açıklamasına “Biz sürecin hiçbir yerinde müdahil değiliz. Proje bizim değil Denizli Valiliği’nin projesi. Bu nedenle bizi niye eleştiriyorlar anlamış değilim” sözleriyle başlayan ama buna rağmen bir başka cümlesinde, Gazeteci Hacı Selamoğlu’na yıkımın olduğu gün “Biz başladığımız işi bitiririz” diye açıklama yaptığını doğrulayan Başkan Zeybekci, yıkım konusunda çelişen ifadeler kullandı.

MÜDAHİL OLMADIKLARI PROJENİN
TADİLATI FİKRİ KENDİSİNDEN ÇIKMIŞ
Proje mimarı ve MİMO Başkanı’nı müdahil olmadıkları projenin tadilatı konusunda, kendisinin ikna ettiğini söyleyen Zeybekci, bu görüşme sırasında hem maliyet hem de uygulanabilirlik açısından Gazi Bulvarı’nın meydanın altından geçirilmesinin mümkün olmadığını izah ettiğini, görüşme sonrasında da Kız Meslek Lisesi’nin bir bölümünün yıkılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

KML’NİN BİR BÖLÜMÜ YIKILACAKTI!
Trafiğin, Kız Meslek Lisesi’nin yanından Ulu Cami’ye verilmesi için 25 metrelik bir yolun yapılması kararının ardından, ortaya Kız Meslek Lisesi’nin bir bölümünün yıkılması sonucunun çıktığına da vurgu yapan Başkan Zeybekci, DENİZLİHABER’den Sedat KURT’un “O zaman niye hepsini yıktınız?” sorusuna ise, “Valla ben şehir dışındaydım. Geldiğimde yıkım başlamıştı. Yıkılması kararlaştırılan bölüm yıkıldığında, diğer kolon ve kirişlerin geri kalan yapıyı kaldıramayacak denli hasar gördüğü ortaya çıkmış. Ve tümünün yıkılmasına karar vermişler” diye yanıt veren Zeybekci, müdahil olmadıkları Valilik Meydanı Projesi’ne, Valilik’in yazılı talimatı nedeniyle yıkım çalışmalarını yaparak katıldıklarını söyledi. Zeybekci, Denizli Belediyesi’nin bu projede sadece Denizli Valiliği’nin talimatı nedeniyle yıkılması gereken binaların yıkımı konusunda görev aldığını ve bu görevi yerine getireceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu