REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Oyun kurucular vazgeçmiyor

Zeybekci: Oyun kurucular vazgeçmiyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sınırlarını cetvelle çizerek belirledikleri Türkiye üzerindeki plan ve oyunlarının bitmediğini, oyun kurucuların yeni oyunlar planlamaktan vazgeçmediğini söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2015 Cumartesi, 12:31

Vali Şükrü Kocatepe, gazi ve şehit yakınlarına iftar yemeği verdi. Polisevi’nde verilen iftar yemeğine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe eşi Sultan Kocatepe, CHP Denizli milletvekilleri Melike Basmacı, Gülizar Biçer Karaca ve Kazım Arslan, MHP Milletvekili Emin Haluk Ayhan, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Erhan Uzun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, bürokratlar ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

ic-3

“NAMERDE MUHTAÇ ETMEYİZ”
İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın yaptığı yemek duasının ardından bir konuşma yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, şehit ve gaziliğin karşılığının hiç bir dünyavi ve maddi karşılığının olmadığını vurguladı. Zeybekci, “Sizler bu milletin en kıymetli emanetlerisiniz. Sizlerin asla ve asla bu dünyada bırakın namerde, merde bile muhtaç olmayacak bir hayat sürmeniz bu devletin, bu milletin minnet ve şükran borcudur. Şehit ve gazilerimizin bize emanet ettiği bu toprakların bir karışını bile, bir çakıl taşını bile namerde vermeyeceğiz” dedi.

ic-5

“OYUNLAR BİTMEDİ, BİTMEYECEK”
Türkiye üzerinde her daim oyunların oynanacağının bilincinde olduklarını kaydeden Zeybekci, “Osmanlı’nın o topraklarını cetvelleriyle çizenlerin oyunları ve planları bitmediğindenn, 1980’lerden sonra bu milletin evlatlarını öldürmek, şehit etmek için de oyunlar kuruldu. Yaklaşık olarak 50 binin üzerinde Mehmetçiğimizi, polisimizi şehit ederek veyahut bu milletin çocuklarını kandırıp dağa götürerek, onların orda telef olmasını sağlayarak oyunlar kurdular. Bu oyun kurucuların oyunları bitmedi, bitmeyecektir de. Şekil değiştirecektir, söylem değiştirecektir; ama bilelim ki sonuna kadar devam edecektir. O oyunlar oldukça, o tuzaklar devam ettikçe herkes bilsin ki bu milletin tokatı her seferinde en şiddetlisiyle onların yüzünde patlayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu