REKLAMI GEÇ

Zolan ve adli erkandan Altıparmak’a ziyaret

Zolan ve adli erkandan Altıparmak’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile adli yargı mensupları, Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2016 Cuma, 11:40

Erzurum’dan Denizli’ye atanan ve hafta başında görevine başlayan Vali Ahmet Altıparmak’a “hoşgeldiniz” ziyaretleri devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Özsoy, Aytaç Turgut ve Mustafa Gökoğlan ile birlikte Vali Altıparmak’ı ziyaret etti.

denizli-adli-erkan-osman-zolan-muhammet-subasioglu-valilik-ziyaret-2
Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili Altıparmak’a bilgiler veren Başkan Zolan, Denizli’ye birlikte hizmet erecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Altıparmak ise, denizli’de daha önce Baklan Kaymakamı olarak görev yaptığını anımsatarak, geçen zamanda Denizli’nin çok önemli bir değişim geçirdiğini vurguladı. Altıparmak, “Büyükşehir Belediyemiz ile görevimiz boyunca Denizli’mizin daha yaşanılabilir bir kent olması adına birlikte önemli işler başaracağımıza, Denizli’mize önemli hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum” dedi.

ADLİ ERKAN ZİYARETİ
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper de, başsavcı vekilleri Niyazi Yar, Şakir Yılmaz ve Vedat Kadri Özer, ağır ceza mahkemelerinin başkanları, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Adalet Komisyon Başkan Vekili Rabia Yatağanbaba, Ticaret Mahkemesi Başkanı Ali Fuat Arslan ile birlikte Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Vali Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Altıparmak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve beraberindeki adli yargı temsilcilerine teşekkür etti.

denizli-adli-erkan-osman-zolan-muhammet-subasioglu-valilik-ziyaret-1

SUBAŞIOĞLU DA ZİYARET ETTİ
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da başkan yardımcıları Fatih Işık, Hasan Kılınç, Ayhan Mazıoğlu ve Yusuf Görgüç ile birlikte Vali Altıparmak’ı ziyaret etti.

Subaşıoğlu, Altıparmak’ın Denizli’ye atanmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, görevinin hayırlı olmasını diledi.
Altıparmak da Subaşıoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Merkezefendi Belediyesi ile önemli işler başaracaklarına inandığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 14 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 13 22Mevzi Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 23Parçalı Bulutlu