REKLAMI GEÇ

Zolan: Asırlık yatırımlar yapıyoruz

Zolan: Asırlık yatırımlar yapıyoruz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akkonak Mahallesi sakinleriyle iftarda bir araya geldi. Devam eden alt yapı çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Zolan, “Biz boyayla, kınayla, süslemeyle uğraşmıyoruz. Asırlık yatırımlar yapıyoruz. Torununuzun torunu bölgede alt yapı çalışması yapıldığını görmeyecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 12:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında gelenekselleştirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi’nde kuruldu. Eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı mahalle iftarında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların Ramazan’ını tebrik etti.

denizli-buyuksehir-belediyesi-iftar-asirlik-yatirim-3

İftarın ardından Akkonak Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Zolan, bölgede devam eden alt yapı çalışmalarını anlattı.

Başkan Zolan, “Alt yapı zor iş. Kolay olsaydı bugüne kadar zaten yapılırdı. Biz hiçbir zaman boyayla, kınayla, süslemeyle uğraşmadık, köklü çözümlere gittik. Asırlık yatırımlar yapıyoruz. İnşallah torununuzun torunu Akkonak’ta alt yapı çalışması yapıldığını görmeyecek” dedi.

ÜST YAPI DA SİL BAŞTAN YENİLENECEK
Alt yapı çalışmalarında gösterdiği sabır nedeniyle mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Zolan, “Eylül ayında alt yapıyı tamamlıyoruz. Alt yapıyı tamamladıktan sonra bu gördüğünüz asfaltlardan, kaldırımlardan eser kalmayacak. Hepsini baştan aşağıya kürüyeceğiz. Caddelerimizi asfalt, sokaklarımızı kilit taşı ve kaldırımlarla sıfırdan yapacağız. Gelecek yıl Ramazan’da buraya geldiğimizde üst yapının da sonuna doğru yaklaşmış olacağız” dedi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-iftar-asirlik-yatirim-2

Başkan Zolan, konuşmanın ardından mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyerek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 22 Haziran 2016, 09:26

Alt yapı yapılırken ne plan var ne program.Açılıp kapanan çukurlar,toz toprak.Yapılan yerlere tozun kalkmaması için ne sulama ne geçici asfalt hiçbir şey yok.Sanki köyde yaşıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu