REKLAMI GEÇ

Zolan, ‘Genç Dostu Belediye Başkanı’ seçildi

Zolan, ‘Genç Dostu Belediye Başkanı’ seçildi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Genç Dostu Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2014 Pazar, 12:43

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde gerçekleştirmiş olduğu ‘Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler’ kampanyası kapsamında TBMM ‘de grubu bulunan 4 siyasi partiden birer belediye başkanına verilen ‘Genç Dostu Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Başkan Yardımcısı ve Ulusal Gençlik Parlamentosu Danışma Kurulu Üyesi Ayhan Soyfidan ile Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyesi Almes Söylemez, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek ödülünü verdi. Denizli’de yaşayan gençlerin gereksinimlerini karşılamak ve kendilerini geliştirmeleri için yapılan çalışmaların devam edeceğinin sözünü veren Zolan, genç nesillerin daha iyi şartlarda yetişmesini sağlayacaklarını söyledi.

Hizmet dönemlerinde gençler ve çocuklar için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Zolan, “Ulusal gençlik Parlamentosu’nun düzenlediği ‘Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler’ kampanyası kapsamında, ‘İyi Niyet Sözleşmesi’ imzalayarak projeye destek verdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gençlerimizin gelişmesine yönelik desteklerimiz artarak devam edecektir. Genç Dostu Belediye Başkanı ödülünü almak bana büyük gurur vermiştir” dedi.

Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Başkan Yardımcısı ve Ulusal Gençlik Parlamentosu Danışma Kurulu Üyesi Ayhan Soyfidan ise, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yaptığı örnek çalışmalar ile bu ödüle layık olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu