REKLAMI GEÇ

Şırnak’taki terörist saldırısına tepki yağıyor

Şırnak’taki terörist saldırısına tepki yağıyor

Şırnak’ta aralarında Denizlili er Ömer Kağan Kandemir’in de bulunduğu üç askerin şehit edilmesine tepki yağıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 16:28

Şırnak’ta yol emniyeti alan askerlere yönelik teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen askerler için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Türk milletine sabırlar dileyen Zolan, “Şırnak’ta eli kanlı terör örgütünün hain saldırısı sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Evlatlarımızdan bir tanesinin de Çivril’imizden olduğunu üzüntüyle öğrendik. Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Ali Kandemir’in yeğeni Kağan Kandemir’e ve şehit düşen silah arkadaşlarına, Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevdiklerine ve yüce milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen eli kanlı terör örgütü karşısında Türk milletinin dimdik ayakta durmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Zolan, mesajında, “Tüm dünya bilsin ki, bu ülke için gerektiğinde canımızı seve seve vermeye hazırız. Son çırpınışlarını sergileyen kalleş terör örgütüne gereken cevap en sert şekilde verilip, şehitlerimizin hesabı sorulacaktır. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, bizlere emaneti olan ailelerine başsağlığı diliyorum. Çivrilimizin, Denizlimizin ve milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

ARSLAN: HAİN SALDIRILAR DEVAM EDİYOR
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan da yaptığı açıklamada, “Hain saldırılar devam ediyor. Şırnak’ta askerimize karşı yine hain saldırılar yapılmış; bir subay, bir erbaş, bir er olmak üzere üç askerimiz acımasızca şehit edilmiştir. Yine canımız yanmış, yine gencecik asker kardeşlerimiz şehit olmuştur”diyerek, şunları kaydetti:

Bizleri Piyade Er oğlumuz Kağan Kandemir’in şehit düştüğü haberiyle daha da derin üzüntü ve acıya boğan bu menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli aile ve yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve yüce Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Artık bu acıların son bulmasını istiyorum. Artık kan dökülsün istemiyorum. Sürekli barış isteyenler bugün askerlerimizin canına nasıl kıyıyor, anlayamıyorum. Bu hain saldırıyı yapanlar, bölgede barışı bozmak ve ülkemizi karıştırmak isteyen emperyalist ülkelerin oyununa geliyorlar. Bunu anlasınlar. Artık bu oyunlar bozulsun, bu kavga sona ersin! Hep birlikte kardeşçe ve barış içinde yaşadığımız bir Türkiye olsun istiyorum.

KARACA: PKK VE IŞİD TERÖR ÖRGÜTÜNÜ KINIYORUM
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, terörü lanetleyerek şöyle dedi:İktidarın 3 yıldır çözüm süreci kandırmacasıyla beslediği, verdiği ödünlerle şımarttığı acımasız terör örgütü, bu kez Şırnak’ta 3 gencimizi daha aramızdan aldı. Aralarında Denizli Çivril ilçemizden Kağan Kandemir’in de bulunduğu şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Söylem ve eylemleriyle terörü tırmandıran zihniyet ve günlerdir gencecik fidanlarımızı katleden PKK ve IŞİD terör örgütünü kınıyor ve lanetliyorum. Milletimizin başı sağolsun”

DENİZLİ BAROSU’NDAN SALDIRIYA TEPKİ
Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan da menfur saldırıyı kınayarak, “Şırnak’ta meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Mehmetçiklerimize ve Çivril ilçesinden şehit er Ömer Kağan Kandemir’e Allah’tan sonsuz rahmet, yakınlarına, ailesine ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

ÖZBAŞ: HAİNLERİ LANETLİYORUM
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da yaptığı açıklamada, “Vatanımızın, devletimizin ve bayrağımızın namusunu korumak, bu toprakların ve bu toprakların uğruna can vermeye hazır herkesin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için, kanını ve canını feda eden Çivrilli Kağan Kandemir kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Denizli’mize ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Birliğimizi ve dirliğimizi bozmak için her yolu deneyen, bu vatanın evlatlarını birbirine düşürmek için nifak tohumları serpen, içerideki ve dışarıdaki her türlü şer odaklarını, hainleri lanetliyorum” dedi.

SUBAŞIOĞLU: AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN HESABI MUTLAKA SORULACAKTIR
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptığı açıklamada, “Şırnak Akçay’daki Görmeç ve Seslice Üs bölgelerine izinden dönen personeli götürecek konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen askerlerimize yönelik, PKK’lı grup tarafından yapılan hain bir saldırı sonucu 3 kahraman Mehmetçiğimiz şehit düştü. Bölücü terör örgütünün bu hain saldırısında Çivrilli evladımız Piyade Er Kağan Kandemir’in şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bölücü terör örgütü PKK’nın son çırpınışlarını hepimiz görmekteyiz. Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hesabı mutlaka sorulacaktır. Hiç şüphe yoktur ki; hem milletimiz hem de Denizlili hemşerilerimiz, Çivrilli Mehmetçiğimiz Kağan Kandemir’i asla unutmayacaktır. Denizlimizin başı sağ olsun. Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, Mehmetçiğimiz Kağan Kandemir’in ailesine ve yakınlarına başlığı diliyorum” dedi.

GÜRLESİ’NDEN BAŞ SAĞLIĞI
Terörün her türlüsünü lanetleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; “Şırnak Görmeç üs bölgesinde yol kontrolü yapan askerlerimize eli kanlı PKK’lı teröristlerce yapılan kalleşçe saldırıda, Denizli Çivril İlçesinden er Ömer Kaan Kandemir, Adıyaman nüfusuna kayıtlı Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, Ankara nüfusuna kayıtlı erbaş Hamza Yıldırım şehadet şerbetini içmiştir. Bu menfur saldırılar sonucunda Şırnak’ta hemşerimiz, evladımız  Ömer Kaan Kandemir ve 2 askerimiz millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etmiştir. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldırıların da üstesinde gelecektir. Gün birlik günü, gün dirlik günü, gün millet olarak bir ve beraber olma günüdür. Başta evladımız Ömer Kaan Kandemir olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun, vatan sağ olsun.”

 

 

 

 

Yorumlar

kasım   -  Bağlantı 30 Temmuz 2015, 17:25

sayın başkan en güzel olanı burak ile bilal i o bölgeye göndermek biri çürük raporlu diğeri de dövizden izinli
yani biri 0 diğeri 21 güne eşit kalanı orada tamamlasınlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu