REKLAMI GEÇ

Zolan: Güçlü Türkiye birçok kesimi rahatsız ediyor

Zolan: Güçlü Türkiye birçok kesimi rahatsız ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, haksızlık ve zulümlerin karşısında duran güçlü Türkiye’nin birçok kesimi rahatsız ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2016 Perşembe, 12:13

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesi yönetim kurulu üyelerini kabul etti. TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sizinle birlikte Denizli’ye katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize. Bu ülke bizim, hepimizin. Birlik, beraberlik ve kardeşlik için ülkemiz bu sıkıntıları da atlatacaktır” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜMSİAD yönetimine çalışmalarında başarı diledi. Zolan, Türkiye’nin çevresindeki gelişmelerle ilgili bir değerlendirmede de bulunarak, “Bugün dünyada nerede bir haksızlık var, nerede bir zulüm var karşısında duran, mazlumları koruyan güçlü bir Türkiye var. Bu duruş birçok kesimi, birçok ülkeyi rahatsız ediyor. Yaşadığımız olaylar bu güçlü yürüyüşümüzü yavaşlatmak, 2023 hedeflerimize mani olmak yönünde çalışmalardır. İnşallah bunların da üstesinden geleceğiz. Ülkemizin değerlerine bağlı, onun için çalışan siz sivil toplum kuruluşları ile bir olacağız, diri olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu