REKLAMI GEÇ

Zolan Güney ve Buldan’da

Zolan Güney ve Buldan’da

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Güney ve Buldan’a giden Başkan Zolan, her iki ilçede de mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2014 Pazar, 11:45

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde gerçekleştireceği projeleri yerinde incelemek ve büyükşehir birimlerinin ilçe yapılanmalarını kontrol etmek için başladığı ziyaretlerine Güney ve Buldan ile devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her iki ilçede gerçekleştirdiği toplantılarda mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tam kadro hazır bulunduğu ziyaretlere Başkan Zolan Güney’den başladı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve kalabalık bir grup tarafından karşılan Başkan Zolan belediye ziyareti sonrasında Güney’de yapılması planlanan projelere ilişkin saha incelemesinde bulundu. İlçe merkezini rahatlatacak bir meydan düzenlemesi yapılacağını belirten Başkan Zolan, ” Güney’in merkezinde önemli bir değişime gidilmesi gerek. Bu ilçeye nefes aldıracak bir meydan düzenlemesi yapmamız şart” dedi.

Eski hükümet binasını restore ederek önünde bulunan alanla birlikte Güneylilerin kullanımına açacaklarını belirten Başkan Zolan, “Bu 1936 yılına ait bina ile birlikte çevresinde bulunan bir kaç yapının da restorasyonu yapılarak Güney’e yakışır hale getirilmesi için biz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

“5 YIL MUAFLAR”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 yıl boyunca büyükşehir kanunu gereği, emlak, inşaat ruhsatı ve içme suyu gibi konularda köy statüsü sona eren ve mahalleye dönen yerleşim birimlerinin önemli kazanımlar elde ettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Denizli büyükşehir olacağı zaman artacak tek şeyin hizmetler olacağını söylemiştik. Gittiğimiz her yerde de bunu anlattık. Büyükşehir kanununa göre tüzel kişiliği kalkarak mahalle olan bölgeler bazı konularda 5 yıl muaf olacaklar.”
denizli-osman-zolan-guney-buldan-ziyaret-ic

SON ZİYARET BULDAN’A
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler daha sonra Buldan İlçesine geçti. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ı makamında ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gülbay’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Zolan ziyaretin ardından ilçedeki mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek toplantı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu