Zolan işadamlarıyla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AYSİAD’ın geleneksel olarak düzenlediği “Denizli Gündemi” toplantısında işadamları ile bir araya geldi. Derneğe üye yapılan Başkan Zolan’a AYSİAD rozeti takıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2014 Çarşamba, 14:45
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (AYSİAD) geleneksel olarak düzenlediği ve kentin sorunlarının konuşulduğu, “Denizli Gündemi” toplantısına katıldı. Dernek binasında düzenlenen toplantıya, Başkan Zolan’ın yanı sıra AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler, AYSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri ile işadamları katıldı. AYSİAD Başkanı Erikler, son yıllarda Başkan Zolan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ulusal ve uluslararası projeler sonucu alınan ödüllerden bahsetti. Başkan Erikler, “Sayın Başkanım gecesini gündüzüne katarak çalışıyor, biz bir kısmını basından takip edebiliyoruz çok yoğun çalışıyor” dedi. Başkan Zolan’ın katıldığı bir televizyon programından alıntı yapan Başkan Erikler, şöyle konuştu: “Orada şöyle bir şey söylemiştiniz, ‘Denizli ahilik kültürüne sahiptir, esnafımız bu kültürü almıştır. Ahlaklı, üretmeyi,çalışmayı seven, ülkesine faydalı olmak isteyen, ülkesini milletini seven çalışkan insanların olduğu bir şehirdir Denizli. Denizli ile gurur duyuyoruz.’ Bu kadar ödül ve başarı ile asıl biz Denizli olarak, AYSİAD olarak sizinle gurur duyuyoruz, yaptığınız hizmetler için teşekkür ederiz.”
ZOLAN: “ÖDÜLLER BU ŞEHRE AİTTİR”
Başkan Zolan ise, AYSİAD’ın değerini bildiklerini belirterek, “Biz AYSİAD’ın yürüyüşünü biliyoruz. AYSİAD’ın arzularını biliyoruz, benliğimiz kimliğimiz olarak görüyoruz, yol arkadaşı olarak görüyoruz. Bu ülkeye bu şehre değer katan bir çok kardeşimizin üye olduğunu, tek dertlerinin bu ülkenin, bu şehrin daha iyiye daha güzele gitmesinin, dünyada ekolümüzün daha güçlü olmasını, onurlu ve gururlu bir ülke olarak, o ülkede yaşayan vatandaşlar olarak yürümeyi arzu ettiğinizi biliyorum. Bundan dolayı gerçekten sizlerle onur ve gurur duyuyorum. Allah sizin bu yürüyüşünüzü boşuna çıkarmasın. İnşallah güçlenerek sürsün” dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Amacımız ödüller almak, kendi şahsımız ile ilgili bir şey yapmak değil. O ödüllerin hepsi bu şehre aittir. Bu şehirde yaşayan tüm kardeşlerimize aittir. Çünkü biz birlikte başardık, biz birlikte karar verdik.” Konuşmaların ardından AYSİAD’a üye yapılan Başkan Zolan’a rozetini AYSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Gökçe taktı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |