REKLAMI GEÇ

Zolan karanfil dağıttı, kadınlar alabilmek için yarıştı

Zolan karanfil dağıttı, kadınlar alabilmek için yarıştı

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin (DETGİS) ücretsiz havlu dağıtımından sonra bir izdiham da Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde yaşandı. Etkinliğe katılan kadınlar, Başkan Osman Zolan’ın elinden karanfil alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2015 Pazar, 15:05

Burak COŞKUN 
Sentetik Buz Pisti’nde düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde, Başkan Osman Zolan,Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz spor kurslarına katılan bayanlarla bir araya geldi.

Etkinliğe eşin Berrin Zolan ile birlikte katılan Zolan, “Kadınlarımız bizlerin baş tacı. Anamız, kızımız, kardeşimiz, hayatımızın anlamı. Dünyaya geldiğimiz ilk andan itibaren hep yanı başımızda olan, hep hayatımızı kolaylaştıran onlar” dedi.

Konuşmasının ardından etkinliğe katılan kadınlara karanfil Zolan, zaman zaman izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı. Kadınlar, Başkan Zolan’ın elinden karanfil alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

denizli-merkezefendi-beledilesi-8-mart-
MERKEZFENDİ BELEDİYESİ’NDEN 1.500 KARANFİL
Öte yandan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu da, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye meclisi CHP, MHP ve AK Parti grup başkan vekillerinin de katıldığı etkinlikle karanfil dağıttı. Subaşıoğlu, Gazi Bulvarı, Saltak Caddesi ve Bayramyeri Meydanı’nda bin 500 kadının elini sıkıp, karanfil verdi.

denizli-pamukkale-belediyesi-ic

GÜRLESİN ÇAMLIK PARKI’NDA KARANFİL DAĞITTI 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğini  Çamlık Parkı’nda gerçekleştirdi.  Burada kadınların ellerini sıkan Gürlesin, kırmızı karanfil verdi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu